Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vice batarelo:

'Predsjednica nije grčka boginja koja hoda po svijetu'

vice batarelo
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
17.03.2015.
u 09:52

Ona je predsjednica Hrvatske i normalno je da se sastaje s drugim državnicima. Moja primjedba je bila na tu zakladu, a to je prvi neformalni sastanak predsjednice, pomirljiv je sada Batarelo

Kolinda Grabar-Kitarović nije grčka boginja koja hoda po svijetu. Ona je predsjednica i ima veliku odgovornost. Normalno je da svi kažemo što mislimo. Mi kao građani imamo pravo i obvezu razgovarati – rekao je u emisiji Novi dan na N1 televiziji Vice Batarelo, predsjednik udruge Vigilare gdje se osvrnuo na kritiku koju je uputio predsjednici zbog susreta s Hillary Clinton.

– Ona je predsjednica Hrvatske i normalno je da se sastaje s drugim državnicima. Moja primjedba je bila na tu zakladu, a to je prvi neformalni sastanak predsjednice. Clintoni su sami po sebi radioaktivni. Oni sada upadaju u velike probleme i kontroverze i postoji realne mogućnosti da Clinton ne bude predsjednička kandidatkinja. Ako je Kitarović konzervativka, onda bi trebala biti dosljedna u susretima. A znamo koje stavove ima Clinton o pobačajima i obiteljskim pitanjima. Bilo je malo čudno da se s njom nalazi – kaže. No, umiruje situaciju i dodaje kako je njegova kritika bila prenapuhana te da su oni podržali Grabar-Kitarović na izborima i smatraju da će biti dobra predsjednica.

– Dobro je započela i dobro će nastaviti vjerujem – rekao je Batarelo.

Kazao je kako su mediji prenapuhali i njegov zahtjev za sastankom s predsjednicom.

– Samo želimo kratki sastanak. Želimo razgovarati o obiteljskoj problematici u Hrvatskoj. Sve manje ljudi se rađa, a sve više iseljava. Ne bih bio razočaran, ali bilo bi malo čudno da ne dođe do tog sastanka – ističe.

>> Vice Batarelo: Žao mi je bilo vidjeti predsjednicu s Clintonovima

Komentara 61

Avatar Mona-Mo
Mona-Mo
10:13 17.03.2015.

Jel ovo neka šala ili vi zaista ponavljate ovo trabunjanje peti puta?

Avatar MissDaisy
MissDaisy
10:00 17.03.2015.

Prestanite mu davati mjesta u medijima.

BA
balic
10:04 17.03.2015.

Joj batarelo daj prestani vise ,mozda tebi nije boginja ni kraljica ali je pojedincima i sta je tu lose,sto se nitko za tebe ne interesira ?? Da se nisi javio i poceo predsjednicu napadat ne bi nitko znao da eksisitirass i it i tvoja udrugica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije