Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELEPOSLANICA U SLOVENIJI
Povratak na članak

Vesna Terzić: Osobno sam izabrala bombonijeru, to je bila poruka dobrih želja

Bombonijera nije poslana ni premijeru Miri Ceraru ni predsjedniku Borutu Pahoru, već zaposlenima u njihovim kabinetima, kaže V. Terzić

Komentari 5

Avatar Marko232
Marko232
18:20 21.12.2016.

Slovencima je granica na karti koju je nacrtala tvornica čokolade provokacija. A slovenci prema njihovim kartama grade ograde, a to im je korektno. Kakvi jadnici.

VL
LI
lipnjak
16:30 21.12.2016.

Zar postoji veca provokacija od od susjeda koji su nas cijelo vrijeme blokirali i k tome jos pokusali izigrat kako bi nam na najpodmukliji nacin oteli dio teritorija koji im ne pripada.

VL
DH
dalibor.hren
18:07 21.12.2016.

Trebalo bi po sredini Savudrijske vale postaviti mine!

VL
Avatar crosist
crosist
21:56 21.12.2016.

Osobno sam izabrala bombonijeru, to je bila poruka ? DIPLOMATSKI protokol i diplomatska praksa zasigurno bi bombonijere pustile doma ! pobijedio bi etični codex,i međunarodna kurtoazija. pobijedila bi civiliziranost, uglađenost i elegancija...... pobijedila bi civiliziranost, uglađenost i elegancija......

VL
YE
yelahiah
15:48 21.12.2016.

Moze netko reci sta hoce ali srpske cokoladice koje su dane u Dubrovniku su tipican klip za nasu Predsjednicu od strane otrovanog drustva u svim sferama drustva reziranog od strane ljevicara tj.levicara.Dolijat ce oni kad tad..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.