Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Podsjetila na prednosti članstva u HNS-u

Da su bili u nekoj drugoj stranci, ne bi mogli računati na uhljebljenje kao rezultat suptilne stranačke ravnoteže

Komentari 6

Avatar zabadalo5
zabadalo5
12:20 27.10.2015.

HNS - stranka koja nema potporu ni 0,5% birača, al su zato broj 1 kad se tiče uhljebljivanja!

VL
CR
CROLINDA
12:15 27.10.2015.

H N S = hrvatska nehrvatska stranka

VL
MS
mare_split
13:12 27.10.2015.

Prednost: uhljebljivanje nesposobnih potrčkala! Mana: anacionalni pristup Domovini! Zaključak: bull sh ...!

VL
DU
Deleted user
13:03 27.10.2015.

Što to govori Pusička je besmisleno jer stranke odnosno HNS-a već odavno nema. Ima nekoliko SDP-ovih trabanata u vladi čiji je vijek još samo 2 tjedna.

VL
CR
crocro
18:16 27.10.2015.

Narod vidi da se ne može boriti protiv stranačke podobnosti, jer iako ne želi HNS na vlasti ili da sudjeluje u vlasti taj isti HNS profitira u koaliciji kao da je sam osvojio najmanje 15 % glasova birača. Kako? Jer zahvaljujući koaliciji kukuriku ima svoje ključne ljude u važnim resorima i njihovi ljudi vode i sudjeluju u kreiranju unutrnje i vanjske politike RH. Naravno, samostalno ne može niti jedan njihov član ući u Hrvatski sabor a kamoli da ima neke ključne uloge u vođenju Hrvatske politike ili gospodarstva. Narod si ne može pomoći već samo može gledati i slijegati ramenima. I to će tako trajati još dugih 12 dana. Kada će birači u najvećoj većini napraviti "birački tornado zaokruživanja". A nakon toga uvažena i poštovana gospođa koja najavljuje gotovo plefiscitarnu pobjedu kukuriku koalicije, moći će biti dobra domaćica u svojoj kući. Ako bi se dogodilo suprotno, to bi značilo da je prestala gravitacija na površini zemlje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.