Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.01.2014. u 14:00

Bruno Šimleša, voditelj i autor uspješne emisije “Svaki dan, dobar dan”, nije mogao odabrati bolji i produktivniji par prijateljica za svoju temu o ženskom prijateljstvu

Popularna i omiljena, glumica Vera Zima u svoj je prvi stan u životu, bilo je to davno, unijela staro posuđe, naročito zdjele, koje joj je poklonila njena prijateljica Ksenija Erker. Upoznale smo se u frizerskom salonu, priča gđa Zima, i to tako da sam je ja pogledala nekoliko puta, a ona je tada već bila poznata pjevačica, i onda sam ja nju (kao zadnji gnjavator) upitala: – Jeste vi Ksenija Erker? Naravno da je i ona znala tko sam ja, otišle smo na kavu i odmah počele satima vrlo mudro razgovarati o svojim životima, što traje već trideset godina.

Bruno Šimleša, voditelj i autor uspješne emisije “Svaki dan, dobar dan”, nije mogao odabrati bolji i produktivniji par prijateljica za svoju temu o ženskom prijateljstvu. Naša velika glumica Vera Zima svojom je osobnošću u stanju spasiti svaku emisiju pa, iako je često pozivaju, stječe se dojam da je već godinama nema na ekranu, a gđa Ksenija Erker zanimljiva je i po tome što su njih dvije napisale i izvode (pjevaju i glume) predstavu o ženskim sudbinama “Nismo sve Karenjine”. Naslov je preuzet iz pjesme Arsena Dedića, a premijerna publika svih generacija, od Tereze do Danijele, priča gđa Ksenija Erker, bila je preplavljena pozitivnim emocijama.

Vera Zima svoju je dugogodišnju prijateljicu tješila i nakon nedavnog razlaza s dugogodišnjim partnerom. Jednom davno slušala sam njene riječi da moram postojati kao osoba i izvan svoje obitelji, izvan zajednice s mužem i dvoje djece, a sada sam spremna u tome i uspjeti, priznaje gđa Ksenija. Vera Zima i Ksenija Erker zajedno nastupaju u svojoj predstavi “Nismo sve Karenjine”, gđa Zima je zove "priredba", u četvrtak, 23. o.m., u kazalištu Vidra.

>> HTV-ovi urednici opet slijepi za poštenje nove uprave Omiša

>> HTV potukao konkurenciju svojim Dnevnikom i Studijem 4 o Mustaču i Perkoviću

Komentara 3

AL
Alkana
10:39 23.01.2014.

Obje su vrijedne i pozitivne osobe - volim ih gledati i slušati!

IN
innich
16:42 27.02.2014.

:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije