Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident u škabrnji
Povratak na članak

Veljko Kajtazi: Osobno ću tražiti ostavku načelnika Škabrnje

Luka Škaro nije ispunio svoje obećanje kako će cjelovito izvješće o tim događajima nadležnim institucijama uputiti početkom ovoga tjedna – kazao je Kajtazi

Komentari 16

BS
bstrabi2
17:15 09.05.2012.

Veljko Kajatezi.Tko si ti da smenjuješ gradonačelnika Škabrnje?Pa Škabrnja je ponos Hrvata.I Gradonačlnik.Je zat i postavljen da vodi brigu o gradu,a tebi ako se to ne sviđa.Vrati se na kosovo....

VL
C5
c54t21q2
17:43 09.05.2012.

Mene zanima zasto taj kajtazi javno ne progovori i osudi kriminalne djelatnosti njegovih sunarodnjaka koje cine vec duzi period sirom Hrvatske!? Nitko u Hrvatskoj nema nista protiv roma zato sto su romi nego zato sto njih vecina prave kriminal.

VL
C5
c54t21q2
17:47 09.05.2012.

Kajtaziju i njegovim sunarodnjacima trebalo bi biti jasno da svojim postupcima saaaami provociraju.Bolje bi bilo malkice spustiti loptu i istini pogledati u oci.Kriminalce nitko posten ne zeli za susjede a....praviti nuzdu na otvorenom nije ni lijepo a ni zdravo za okolinu.

VL
CH
chemica
17:49 09.05.2012.

To bi uistinu bio vrhunac farse. Za Bandićevo zdravlje se ne usudi ni Uskok priupitati, a pokrale se milijarde. Ovdje bi nekakav beznačajni načelnik trebao odskakutati samo zato što je jedna ciganska obitelj poželjela živjeti gdje joj nije mjesto. Nego, zašto meni ne padne na pamet da se preselim na praznu ledinu s nekoliko kamp kućica? Što, ne smijem? Pa moja je zemlja, a i moji su šatori koji mi trunu na tavanu. Evo, ovdje da se u metropoli lijepo ulogorim, zar me ne bi odmah pokupila ekipa iz Vrapča i strpala u ludnicu? Je, ali ja nisam...ROM. Oni smiju sve.

VL
Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
17:56 09.05.2012.

Ovom Kajtaziju što btw obitava na grbači nas poreznih obveznika, bi ja nekoliko vrućana zaljepio....

VL
BJ
Ben Juda Talmudan
19:03 09.05.2012.

Jeste li9 skužili kako Romi znaju sve adrese nevladinih udruga i vladine urede za manjine.Skužili su da su postali štićena vrsta za razliku od nebranjene većine.

VL
BJ
Ben Juda Talmudan
19:02 09.05.2012.

Gle ti Roma,do jučer je bio bos,a sad je faca u Saboru.Nadam se samo da ne dijeli ukradene slike,kao zemljak mu Memedi !

VL
MO
mozel
19:06 09.05.2012.

Veljko Kajtaz zastupnik manjina trazit ce osobno da dade ostavku nacelnik Skabrnje Luka Skare radi cigana.Ovdje nema nacelnik nista da kaze.Ovdje odredjuje narod skabrnje nemoze niti Hrvatski Sabor da naredi ziteljima Skabrnje niti bilo koja ustanova a kamoli nacelnik.Dobro bi bilo da ti Veljko dodjes gore medju skabrnjane i urgiras ali strogo da se odobri ciganima mjesto u Skabrnji pa da vidimo kako ces proci.

VL
VL
19:14 09.05.2012.

- Čovjek je izabran na dem izborima niti Majka Božja ga nemože smijeniti

VL
BE
belimo
20:40 09.05.2012.

Poznajem nekoliko Kajtazija i svi su Albanci.....Kako je ovaj ROM?

VL
IM
immortella
21:41 09.05.2012.

samo vi izazivajte škabrnjane, izazivajte. no vrč ide na vodu dok se ne razbije. izazivanjem škabrnjana, koji su se nagledali klanja u DR-u, mogli biste izazvati hrvatski narod na konačnu revoluciju! baš bi bilo dobro da se to konačno dogodi i da se konačno završi komunistička priča! jednom za svagda!

VL
PA
partizancina
23:32 09.05.2012.

postovani hrvatski manjinci::::neka zivi demokracija...ademokracija je i to da mozes u velikoj EUROPI zivjeti di hoces ....pa ako vam se ne svida zemlja hrvata ...onakova kakovu je hrvati kao ogromno vecinski narod zeli....onda imate demokraciju da zivite di hocete ii u drugim krajevima nase prekrasne EUROPE....nek vam je sretan put...za preporuku vam dajem svedsku....tamo dobijete odmah stan i sve drugo...

VL
Avatar pf
pf
07:58 10.05.2012.

09.05.2012. u 17:43h CO2SO3 je napisao/la: Mene zanima zasto taj kajtazi javno ne progovori i osudi kriminalne djelatnosti njegovih sunarodnjaka koje cine vec duzi period sirom Hrvatske!? Nitko u Hrvatskoj nema nista protiv roma zato sto su romi nego zato sto njih vecina prave kriminal. =========================== A, šta onda reći za hrvate u HaDeZeju. Hrvatska im služi kao bankomat. Kad se u jutro probude odmah misle što da ukradu. I tako 20 godina. Opljačkali su svoju državu.

VL
MI
mikesh
08:46 10.05.2012.

09.05.2012. u 23:32h partizancina je napisao/la: postovani hrvatski manjinci::::neka zivi demokracija...ademokracija je i to da mozes u velikoj EUROPI zivjeti di hoces ....pa ako vam se ne svida zemlja hrvata ...onakova kakovu je hrvati kao ogromno vecinski narod zeli....onda imate demokraciju da zivite di hocete i u drugim krajevima nase prekrasne EUROPE....nek vam je sretan put...za preporuku vam dajem svedsku....tamo dobijete odmah stan i sve drugo... ....... a ja bi tebi preporučio da prije no što pišeš ovakve bedastoće pročitaš Ustav RH, nemoraš puno samo članak14 i 15, a ovo u Škabrnji nema veze s demokracijom na koju se ti pozivaš

VL
DR
Drivo
09:23 10.05.2012.

Gospodine Kajtazi, gdje ste bili kad su Romi u Zemuniku Gornjem (susjedno selo Skabrnji) nakupili ogromne kolicine otpada koji su palili i terorizirali lokalno stanovnistvo? Niste se tada javljali. Gdje ste bili kad je opcina Zemunik Donji platila ogromne novce za ciscenje smeca ostalog nakon odlaska Roma? Ni tada se niste javljali. Jesu li ovi Romi imali pravo naseliti se na kupljenu zemlju? Ne. Jesu li mogli na toj istoj zemlji stavarti hrpe sekundarnih sirovina? ne bez dozvole. To ne spominjete gospodine Kajtazi. Ne opravdavam postupak celnika opcine Skabrnja ali ih razumijem. Znajuci desavanja u susjednom selu zemuniku Gornjem, znajuci za brzinu kojom hrvatske drzavne institucije rjesavaju problem, posluzili su se brutalnim i radikalnim metodama. Jesu li krivi? Da ali ne na nacin kako vi to opisujete gospodine Kajtazi!

VL
AG
Agramer198
15:17 10.05.2012.

\"Veljko Kajtazi: Osobno ću tražiti ostavku načelnika Škabrnje\" ______ Pa možeš ti, Veljko moj, tražiti, ali sumnjam da buš ju dobil...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.