Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve ga manje vole
Povratak na članak

Kraj romanse: Veliki pad popularnosti Emmanuela Macrona

Šef države izgubio je 22 posto popularnosti od prvog ispitivanja Ifop-JDD prije tri mjeseca, neposredno nakon izbora

Komentari 13

DU
Deleted user
10:38 27.08.2017.

Kako je rekao ono Churchill:"Najbolji argument protiv demokracije je 5-minutni razgovor sa prosječnim biračem" 😎 Još jedan dokaz koliko se ljudima može manipulirati. Pardon, glupim ljudima kojima trafika i tv oblikuje mišljenje. Baš kao i kod nas, gdje politički nepismeni daju glas Josipoviću na predsjedničkim izborima i bude sve na knap, i onda taj isti Josipović ne pređe ni prag na parlamentarnim izborima?! Ne zato što su glasali za jugana, već zato što mu u tjedan dana okrenu leđa...ludilo. Mislim ono, iz krajnosti u krajnost u kratko vrijeme.....Taj Macron i ta kampanja oko njega je bila dno.....samo da Le Pen ne pobijedi....evo vam sad liberali. Drago mi je kako ga je jučer poljska ministrica išamarala u izjavama i pokazala mu gdje mu je mjesto.

VL
GV
golub Vaso
11:44 27.08.2017.

soroseva prevara

VL
ST
stomugromova
10:53 27.08.2017.

Tako je to kad ti na čelo države kazarski bankari postave svoju marionetu,a narod ga još bira ,tobože nadajući se promjenama.Promjene svakako,ali isključivo u interesu njegovih gazdi,a ne naroda.

VL
KA
KaraMarko
20:58 27.08.2017.

Poslijednja sansa za EU je potonula kao Titanik

VL
DU
Deleted user
10:15 27.08.2017.

Tja, kaj se more. Njegova elizejskopalačna (Palais de l'Elysee) ekscelencija Makaronček Emanuelček ni izdaleka ne može se mjeriti s njegovom bivšom pantovčačkom ekscelencijom Josipović dr. Ivekom čija popularnost, dok je bio predsjednik RH, nije navodno nikada bila manja od 90 posto (aferim, Ivek!), a taj sirotan Makaronček na početku mandata imao je tek 62 posto. Ne treba nikomu biti čudno to što mu je popularnost sada pala na 40 posto jer taj predsjednički probisvijet (kojim iz sjene ravna tko zna tko) neodoljivo podsjeća na svoje prethodnike Hollande Franceka i Sarkozy NIkicu koji nisu ostali zapamćeni ni po čemi dobrom ni za Francusku ni za Europu, osim po vrhunskom političkom hohštapleraju. Makaornček je treći u tom hohštaplerskom nizu. Mašala.

VL
RA
ranko75
12:18 27.08.2017.

Globalisticke sluge nikada ne mogu biti popularne u svome narodu.Prije ili kasnije oni shvate da su dobili kukavicje jaje.

VL
Avatar abcd
abcd
19:46 27.08.2017.

Nista cudno kada su i izbori bili namjesteni.

VL
MA
MacSlavko
10:35 27.08.2017.

A relevantnost ankete (1023 ispitanika) je neupitna...

VL
Avatar Papatest
Papatest
10:34 27.08.2017.

da podigne rejting neka pristupi Kolindinoj trilaterali,ne znači ništa i iz te prežvakane pogače nebu kruha a li dobro zvuči

VL
TO
tolitol
11:43 27.08.2017.

Francuska je zemlja koja još od prvog Mitterandovog mandata, a tome ima 40 godina, živi daleko iznad svojih mogućnosti. Nema reformi, i u tome je nešto poput Hrvatske. Ono što nju spašava jest činjenica da ima izvrsne menadžerske kadrove i u velikim javnim sustavima i u privatnim koncernima. To Hrvatska nema i nikada ni nije imala i zato baulja uokolo s gospodarstvom i političkim uređenjem koje još nije izašlo iz samoupravnog socijalizma. Sada Macron želi reformirati tržište rada što je prvi korak prema ozdravljenu gospodarstva, no naravno da to neće ići glatko i zato gubi potporu. No kakva god da situacija je, opet je daleko bolja nego da je na tron zasjela Le Pen sa svojim nebuloznim programom ludih i međusobno isključujućih obećanja. Ta ništa ne bi riješila, ali bi potencijalno dosta toga uništila.

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
09:13 27.08.2017.

Macron ima Francusku i uz Boga I domoljublje je predsednik pa ne treba mu više potpora raje jer se osjeca kao svoj na svome..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.