Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neočekivano

Veliki obrat: Osječki policajac ipak osumnjičen za ubojstvo djevojke!

Osije: Zgrada u kojoj je ubijena djevojka
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
22.09.2023.
u 17:17

Županijsko državno odvjetništvo zatražilo je određivanje istražnog zatvora osumnjičenom

Ni sat vremena nakon što je policija javno rekla kako je njihov kolega prijavljen za teško kazneno djelo ugrožavanja života i imovine, Državno odvjetništvo objavilo je kako ga terete za - ubojstvo. Doznajemo kako mu prijeti najmanje pet godina zatvora.

- Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku je, nakon ispitivanja 27-godišnjaka zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstva podnijelo sucu istrage Županijskog suda u Osijeku prijedlog za određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ometanja istrage i opasnosti od ponavljanja djela. Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 27-godišnjak počinio navedeno kazneno djelo na štetu 21-godišnjakinje - stoji u kratkom priopćenju ŽDO-a.

Policija je u četvrtak poslijepodne izvijestila o pronalasku tijela 21-godišnje žene u stanu u Osijeku, kao i da je u stanu zatečen 27-godišnji policajac. Nakon kriminalističke istrage, utvrdili su da je djevojka ubijena hicem iz službenog pištolja, te da se radilo o nesretnom događaju, ne namjernom ubojstvu.

POVEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, načelnik sektora kriminalističke policije Krunoslav Patača danas je otkrio da je osumnjičenik nakon 11-omjesečnog tečaja na policijskoj akademiji završio osnovnu obuku za policijskog službenika te je u listopadu prošle godine raspoređen na radno mjesto vježbenika u Postaji prometne policije Osijek, kao policijski službenik za sigurnost cestovnog prometa. Osobno oružje je zadužio 9. kolovoza, a za njega je prošao obuku za sigurno rukovanje. 

VIDEO Tragedija u Osijeku, policajac usmrtio djevojku svojim pištoljem

Ključne riječi

Komentara 7

MA
Makbe
18:01 22.09.2023.

Do 5 godina? Dobit će dakle najvjerojatnije godinu do 2.U normalnom svijetu dobio bi 55 godina. Jadna djevojka i njezina obitelj, kako se kaže, jadna li joj majka! Kazne su premale, zato i ima toliko razbojstava, nasilja i ubojstava. Moždažda nije htio, ali zar ga to opravdava? Ni u prometu nitko ne želi nekoga usmrtiti, dopgađa se, ali kazna treba biti puno veća za upozorenje svima da paze što rade. Zašto je taj balavi policajac uopće imao uza se pištolj i to napunjen i izvan radnog vremena???

CH
chemica
18:01 22.09.2023.

Ne razumijem, kakav sad tečaj za policajca od 11 mjeseci. Nije li se nekad išlo u srednju policijsku pa si dobio gospodina u uniformi, a ovaj kao da ni psiho test nije polagao, a tutnuli mu pljucu u ruku.

RS
rasta sev
17:36 22.09.2023.

Zar život mlade djevojke koja sigurno nije traila da idiot dođe s pištoljem u posjet vrijedi samo pet godina. Nema tu nesretnog slučaja jer bi onda pune ulice bile mrtvaca s obzirom koliko ima naoružanih policajaca u gradu i samo neka 10% loše rukuje oružjem. Trebaju li policajci imati oružje non-stop uza se ili samo kada su na dužnosti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije