Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolumna
Povratak na članak

Velike novine prosječnih, mirnih i pristojnih Amerikanaca ustale su i opalile šamarčinu Trumpu

Trump nije dostojan čistiti zahode Obami ni cipele Bushu, piše u USA Today

Komentari 5

KR
kruti195
10:14 19.12.2017.

drug petokolonaš pofuk na APARATIMA!!!!ihihihihi

VL
BA
bakulušić
11:06 19.12.2017.

Trump će medijima podrezati krila a Pofuk će tada biti - goluždravo ptiče!

VL
Avatar anti_komunist
anti_komunist
12:01 19.12.2017.

drug fuk po obicaju trkelja gluposti, lijepih i finih manira po uzoru na sumske bandite.....

VL
DU
Deleted user
15:46 19.12.2017.

Druže Pofuk, dok nije bilo interneta gdje se sve može provjeriti, možda su i lako prolazile novinarske laži... Kako to da je taj objektivni i nepristrani medij sudjelovao u kampanji protiv Trumpa i objavio prije izbora cijeli urednički komentar: "Septemberer 29, 2016, it published an op-ed piece condemning the candidacy of Republican nominee Donald Trump, calling him "unfit for the presidency". Kako to druže Pofuk da je vrijeđanje što je Trump rekao da je bila sve spremna učiniti da dobije novce za kampanju (ostalo su insinuacije i fake news), a nije da bi Trump trebao čistiti zahode. Mnogo su ti levičari pristojni i tolerantni, ali samo kada misliš isto kao oni...

VL
DU
Deleted user
21:04 29.12.2017.

Pofuk , samo piši , ovih par jednostavno strrukturiranih likova koji komentiraju tvoj clanak sav svoj jad znaju iskazati riječju “NA APARATIMA” je im je poker aparat vrhunac tehike i svu svoju verbalnu nadogradnju temelje vikanjem na istog!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.