Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD MASLENIČKOG MOSTA

Lančani sudar na A1, stvorile se velike gužve: Otvorena je samo jedna traka

Foto: HAK
1/2
15.08.2023.
u 12:33

Policija se zasad nije oglasila o toj nesreći, no HAK je izvijestio kako se u smjeru Zagreba vozi jednom prometnom trakom

Prometna nesreća dogodila se jutros oko 10.15 sati na autocesti A1 između odmorišta Jasenice i tunela Čelinka, nedaleko od masleničkog mosta, zbog čega su se na tom dijelu stvorile veće gužve. Zadarska policija naknadno nam je potvrdila kako je došlo do lančanog sudara tri vozila, a nastala je samo materijalna šteta.

HAK je izvijestio kako se u smjeru Zagreba vozi jednom prometnom trakom uz ograničenje brzine od 40 km/h. Osim toga, nadzorne kamere pokazuju kako su se stvorile veće gužve.

Foto: HAK

''Zbog sigurnosti i protočnosti prometa, organiziranosti hitnih i interventnih službi u vrijeme turističke sezone 2023. godine, u smjeru ZAGREBA zatvorena je traka za spora vozila od 237+200 km do 232+650 km, te u smjeru DUBROVNIKA od 233+850 km do 237+200 km'', izvijestio je HAK.

POVEZANI ČLANCI:

ače, manje gužve trenutno su na većini svih važnijih cesta, prilaza turističkim i marjanskim središtima, trajektnim lukama te pristaništima i graničnim prijelazima. HAK stoga upozorava vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama. 

>> VIDEO Dim probudio stanare Splita: BMW izgorio na parkingu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije