Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži se pomoć građana

Velika potraga za ribolovcem kod Dubrovnika: Oprema pronađena na konavoskim stijenama

Pomorska policija u ophodnji
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
12.12.2022.
u 12:16

Dubrovačka policija potvrdila je kako je riječ o muškarcu 1975. godišta te da je nestanak prijavljen jučer u poslijepodnevnim satima.

U jutarnjim satima nedjelje, 11. prosinca, na području konavoskih stijena, tijekom ribolova s obale, nestao je prijatelj ribolovac Damir Ilić. Oprema za ribolov, osim ribolovnog štapa je pronađena na stijenama, što upućuje na to da je upao u more i od tog trenutka mu se gubi trag. U tijeku je potraga, javlja Dalmacija Danas.

"Vrijeme u jutarnjim satima je bilo izrazito valovito s jakim kurentom u smjeru Cavtata. Apeliramo na sve koji se nalaze na moru ili u blizini mora na području konavoskog i dubrovačkog akvatorija da posebno obrate pažnju! Ukoliko primijetite išta sumnjivo odmah javite na 112"; poručuju iz 'Ludo more'.

Dubrovačka policija potvrdila je kako je riječ o muškarcu 1975. godišta te da je nestanak prijavljen jučer u poslijepodnevnim satima.

"U tijeku je pretraga morskog i kopnenog područja u Konavlima. Pretražuje se i područje do Župe dubrovačke i prema otocima. U akciji sudjeluje 26 policijskih službenika s dva plovila, HGSS sa dronom i potražnim psom", kazala su iz policije te zamolili sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju o nestanku
 da im se obrate na telefon 192.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije