Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nadbiskup Devčić:
Povratak na članak

'Blagdan Velike Gospe poticaj za predanosti i poslušnost Bogu'

Nadbiskup Devčić je istaknuo da se to može činiti "kako bi se Božji sin nastanio i u nama i po nama se kao božanski Spasitelj u svijetu utjelovio"

Komentari 3

NO
nogogaz
23:41 15.08.2017.

Ustaše u ndh puno molile a pobjedili titovi partizani sa franjom tuđmanom. Malo mi je neprijatno kad se moli za moju državu

VL
NO
nogogaz
23:46 15.08.2017.

Ko viruje da thor pravi strijele macolom svojom....normalno da mu se smijemo. A kad neko viruje da je neki muškarac umro, oživia ko zombi, odmako veliku skalu i poletia u nebo gdje poslje 2000 g i danas živi u raju....odma znamo da se radi o "intelektualcu".

VL
Avatar mama mia
mama mia
07:47 16.08.2017.

Ma daj nismo u komunizmu vi ste gori od onog Sj.Korejskog vođe predani i poslušni kako bi vi mogli što bolje s nama upravljati i na misama nam propovijedati što nam je za činiti i koga birat zna se

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.