Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJANID I RICIN

Velika akcija njemačke policije: Uhićen Iranac koji je planirao napad smrtonosnim kemikalijama

Foto: DPA/Pixsell
1/10
08.01.2023.
u 10:29

Tabloid Bild izvijestio je da su njemačke vlasti primile dojavu savezničke obavještajne agencije o navodnim planovima za kemijski napad

Iranski državljanin (32) uhićen je u Njemačkoj zbog sumnje da je planirao napad smrtonosnim kemikalijama, rekli su dužnosnici u nedjelju. Policija i tužitelji navode da su muškarac i još jedna osoba privedeni preko noći u gradu Castrop-Rauxel, sjeverozapadno od Dortmunda.

U zajedničkom priopćenju rekli su kako se sumnja da je 32-godišnjak planirao ozbiljan napad motiviran islamskim ekstremizmom, za koji je navodno nabavio moćne otrove cijanid i ricin. Njemačka novinska agencija dpa izvijestila je da su stručnjaci u antikontaminacijskim odijelima iznijeli dokaze iz kuće muškarca.

Tabloid Bild izvijestio je da su njemačke vlasti primile dojavu savezničke obavještajne agencije o navodnim planovima za kemijski napad, piše AP.

Prije pet godina njemačka policija uhitila je Tunižanina i njegovu suprugu zbog sumnje da su planirali izvesti napad ricinom u ime grupe Islamska država. Kasnije su proglašeni krivima i osuđeni na 10, odnosno osam godina zatvora.

VIDEO Ovo je najčešća pogreška koju mnogi rade nakon tuširanja, prema mišljenju dermatologa

Komentara 41

DU
Deleted user
11:17 08.01.2023.

To zlo od islamista im je ostavila Merkelica u naslijeđe i sad nek se misle šta će i kako će1!!!!

HE
Herceg56
11:33 08.01.2023.

Nažalost toga će biti sve više i više.Danke Merkel.

BR
Brandfackel2
11:36 08.01.2023.

Imajte na umu da je ovaj čovjekoliki šljam iz Irana samo finalni izvršitelj ovog zločinačkog čina. A pravi organizatori ste svi vi koji zatirete kršćanski identitet Europe i u cilju izopačenih politika svjesno ovakve monstrume dovodite na europski kontinent. Svii ste vi leftardi suučesnici u ovakvim zločinima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije