Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
časopis dabiq

Veleposlanstva u Sarajevu meta napada Islamske države?

sarajevo
Foto: screenshot/youtube
12.09.2015.
u 09:08

Riječ je o časopisu Dabiq – Sarajevo je izrijekom spomenuto – kao mjesto gdje bi trebalo izvesti terorističke napade, a džihadisti su pozvali sve simpatizere koji se ne bore u Siriji ili Iraku – da napadaju dostupne ciljeve.

Veleposlanstva Japana i Saudijske Arabije u Sarajevu –  pod pojačanim su mjerama osiguranja, nakon što su u glasilu bliskom Islamskoj državi označena kao potencijalne mete napada, objavio je HRT.

Riječ je o časopisu Dabiq – Sarajevo je izrijekom spomenuto – kao mjesto gdje bi trebalo izvesti terorističke napade, a džihadisti su pozvali sve simpatizere koji se ne bore u Siriji ili Iraku – da napadaju dostupne ciljeve.

>> Zašto podupiremo propagandu ISIL-a?

Komentara 5

RI
Rizlman
13:37 12.09.2015.

Neće oni na svoje, dakle od napada na arabijsko veleposlanstvo nema ništa. Pitanje je zašto im toliko smetaju Japanci? Očito se žele uvući Kini, zbog daljneg razvoja događaja, pa misle da to je to dobar način.

Avatar d-ano
d-ano
19:38 12.09.2015.

sto nebismo raspisali nagradu za glavu svakog simatizera ISILA na svijetu,,,a i kod nas,,,,,,,,,predlazem da se osnuje anti isil fond ,,

VE
vehabojeb2
10:55 13.09.2015.

Hehe samo vi i dalje podrzavajte gornju maocu i veliku kladusu!ima da vas nema!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije