Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEČ
Povratak na članak

Veleposlanik Daniel Glunčić predao vjerodajnice predsjedniku Republike Austrije

Ceremoniji su, s hrvatske strane, uz veleposlanika Glunčića bili nazočni i opunomoćeni ministri u hrvatskom Veleposlanstvu u Austriji Silvio Kus i Branimir Lončar te vojni izaslanik RH u Austriji brigadir Davor Kopanji

Komentari 1

KO
Konstantinos
16:23 13.01.2020.

Nema sumnje, Hrvatska je postala znacajan faktor kojeg se pita i uvazava a to se postize napornm radom i predanoscu zajednickoj "kuci" koju zovemo EU. Nije savrsena, asimetricna je ali se nastoji da se i siromasni stanari istoka sto vise priblize po standardu i uvjetima zivota starim clanicama, naravno onoliko koliko su sposobni povlaciti sredstva iz kohezijskih fondova. Mi smo tek 6 i pol godina i nama je potrebno vrijeme da se "zalaufamo". Mi nemamo pojma koliko smo sretn sto smo uhvatili posljednji vlak za EU prosirenje 2013! Jer da nismo danas bi bili protkani stranim silama i bili bi njihovi piuni kao u nasem susjedstvu koji grcaju ud nedostatka perspektive i vizije za buducnost. EU mozda nije ekonosmki tigar ali ju bogati gradani cine velikim i izdasnim potrosacem. Ono sto je najvaznije je da donosi mir a mir donosi prosperitet i razvoj. Polako ali sigurno postajemo uzor deugima u regiji i danas nam mnogi zavide gdje se mala Hrvatska "uplela" posebno oni koji su mislili da cemo propasti bez Juge.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.