Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA COVID ODJELU KOPRIVNIČKE BOLNICE
Povratak na članak

Večernji u srcu bitke za živote: 'Mi smo u ratnom stanju, a žrtve nisu morale biti ovako velike'

Ova 24 pacijenta ovdje bore se za svaki udah, za život, i mi smo tu, dat ćemo sve od sebe da ih spasimo, priča nam u četvrtak dr. Marko Lukanec

Komentari 10

FO
fode
15:15 25.11.2021.

HZJZ i Ministarstvo zdravstva su direktno krivi za ovaj genocid.Prvo,nisu neovisne državne institucije, već rade po diktatu izvana. Drugo, nisu narodu ponudili preventivne i rane metode liječenja korone (tu spada ivermektin i ostalo). Treće, postojeći klinički postupci za liječenje su neefikasni i velikim dijelom pogoršavaju situaciju. Četvrto, nameću obavezno cijepljenje eksperimentalnim i neučinkovitim cjepivim protiv visoko zarazne bolesti u vrhuncu pandemije. Peto, žele cijepiti djecu, koja su najotpornija na bolest i trajno im naručiti prirodni imunitet. Sve u svemu, čine sve što mogu kako bi situacija bila što gora i kako bi što više ljudi umrlo. Da nisu ništa radili, bilo bi bolje.

VL
DU
Deleted user
14:31 25.11.2021.

Na covid-odjelu traži se slobodan krevet, sve je više zauzetih respiratora. Prema službenim statistikam 70% pacijenta nije cijepljeno, što znači da je 30 posto pacijenata cijpeljeno. “Trenutni postotak cijepljenog odraslog stanovništva je 63,01 posto. Dodatnomdozom cijepljeno je 139.726 osoba. Necijepljenjemm i nepridržavanjem mjera, osim nepotrebnih smrti, oduzimamo krevete covid negativnim bolesnicima s teškim bolestima”, rekao je ministar zdravstva Vili Beroš.

VL
MU
Mulj
16:38 25.11.2021.

Cijepljenje djece protiv brojnih bolesti je iznimno važno, jer kad bi to propustili u cijelom svijetu vratile bi nam se stare zarazne bolesti, što nitko ne želi. Jako je važno da sad shvatimo da nitko nikoga ne tjera, ali kaže, treba ispitati cjepivo. A na čijoj djeci ćemo ispitati? Dakle, brojna cjepiva su rađena u zapadnim zemljama, ispitivana u siromašnim područjima Azije, Afrike, na sirotinjskoj djeci. Na nečijoj djeci se to mora ispitati da bi moje dijete bilo sigurno kad primi. A na čijoj ćemo? Dakle, ovo je prvi put… ovaj covid svašta izvlači, ali neke stvari stavlja u red. Sad se ispituje i na europskoj i na američkoj i na drugoj djeci, ne samo na afričkoj i azijskoj’, kazala je Markotić.

VL
DU
Deleted user
16:56 25.11.2021.

Dali bi sve od sebe, osim d vitamina (u adekvatnim dozama) i ivermektina. Kladim se da im nisu napravili niti 25(OH)D status, da se vidi da se pacijentima moglo čim su postali pozitivni i bili kako-tako funkcionalni, napraviti 25(OH)D i vidjeti da su deficijentni (kao i većina populacije u zimskim mjesecima). To bi bila rutina koja spašava živote, ali...stvarno ne znam zašto se to ne radi. Ovaj članak je emotivan i žalostan, no ne na način kako je zamišljen, kao i stotine drugih članaka po medijima i televizijama - kao fingerpointing u necijepljene. Promašeno. I tako već mjesecima.

VL
Avatar gorilla_glue
gorilla_glue
00:24 26.11.2021.

‘ovdje ne umiru s covidom, to je glupost’. sto WHO kaze na to?

VL
Avatar airbizz
airbizz
13:42 27.11.2021.

zna li se tko je izolirao virus i zašto se koristi pcr test u dijagnostici?

VL
MI
mirkec68
20:29 27.11.2021.

ovaj vili je za cirkus sa ovakvim nepromisljenim izjavama🤣🤣

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.