Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od 17 sati na portalu Večernjeg lista
Povratak na članak

Večernji TV: Premijer Plenković odgovara na pitanja o cijenama, zahtjevima liječnika, kada ćemo na izbore...

Tko se ponaša društveno neodgovorno u vrijeme krize i rasta cijene prehrambenih proizvoda? Kako hrvatska obrambena industrija može naći mjesta i poslovne prilike za osiguravanje naoružanja Ukrajini? Odgovore na sva ova pitanja možete pročitati i pogledati na portalu Večernjeg lista danas od 17 sati

Komentari 7

PV
prcko.vita
14:16 07.04.2023.

Hvala AP što nam od utorka gorivo ide preko 2 kune dole. Glasat ćemo opet za tebe.

VL
FR
franjo
14:15 07.04.2023.

Nije niti Tito ,Kim,Staljin,Mao,Castro imao ovolike ovlasti kao AP i sve i o svenu odlučivao.

VL
DU
Deleted user
15:30 07.04.2023.

Taj ce vladat dokle bude htjeo. Meni je on 👌, opozicija nema osobu kojoj bih dao povjerenje.

VL
DU
Deleted user
14:46 07.04.2023.

Dobro "pliva" Vlada RH u moru svih tih nevolja koje su snašle cijelu Europu posljednjih 2-3 godine, teško previdjeti da Hrvatska ima veću međunarodnu težinu nego što je njena veličina - na tome čak i oporba ne može "poentirati", da ovo, da ono. Jedino su zakazali u obnovi nakon potresa, ali gadno je to poglavlje - neriješeni međuvlasnički odnosi, nevoljkost da "gazde" stradalih stanova i kuća participiraju u troškovima obnove, manjak inicijative itd. itd. Zaključno, Plenković je znalački smirio strasti u Hrvatskoj, ni centristički glasači mu ne prave probleme - jedino ekstremna ljevica i ekstremna desnica i dalje ustraju na svom "filmu".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.