Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vodi u izboru

Večernjakov bloger ušao u drugi krug za 'najbolji posao na svijetu'!

Tomislav Perko
Anto Magzan/PIXSELL
01.10.2013.
u 17:34

U drugi krug natječaja za "najbolji posao na svijetu" ušlo je 50 kandidata koji sada ponovno skupljaju glasove, a onaj tko ih skupi najviše dobit će posao.

Večernjakov bloger Tomislav Perko ušao je u drugi krug izbora na natječaju za kandidata za putovanje oko svijeta koji će zaraditi 100.000 dolara.

U drugi krug natječaja za "najbolji posao na svijetu" ušlo je 50 kandidata koji sada ponovno skupljaju glasove, a onaj tko ih skupi najviše dobit će posao. "Ušli smo u top 50 na natječaju za najbolji posao. Sad kreće borba ispočetka, lajkovi su svima na nuli, za tri tjedna znat će se tko je u top 5 kandidata", napisao je Perko na Facebook-profilu.

I u drugom krugu zasad Perko premoćno vodi sa 293 glasa, dok drugi, Collin D., ima 47 glasova. Kao i drugi kandidati, Tomislav je na svojoj stranici objavio i drugi video kojim poziva ljude da glasuju za njega. "Novi video trebao sam napraviti kako bismo vidjeli moje snimateljsko-naracijske sposobnosti. Ako vam se sviđa, slobodno lajkajte, "šerajte" i tako", napisao je iz Perua Tomislav na svojem Facebook-profilu.

Perko, koji na Večernjakovoj blogosferi piše blog 1000 dana ljeta na putu oko svijeta (sa 1000 eura budžeta) javio se na natječaj koji je raspisala tvrtka Jauntaroo.

"Najbolji posao na svijetu" objavljen je na stranicama natječaja te se dodaje da se traži "glavni svjetski istraživač". "Putuj oko svijeta godinu dana, dijeli svoje avanture i zaradi 100.000 dolara", primamljiva je ponuda kojoj je trenutačno najbliži Hrvat Tomislav Perko.

>>Večernjakov bloger vodi u izboru za posao s plaćom od 100.000 dolara!

>>I Večernjakov bloger u utrci za posao s plaćom od 100.000 dolara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije