Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potop u gradu
Povratak na članak

Herojska akcija kod Dubrovnika: Spasili sedmero ljudi, među njima dvoje djece

Policijski djelatnici izveli su akciju spašavanja u kojoj su iz jedne kuće spasili su čak sedmero ljudi

Komentari 14

OB
Objektivno...
19:45 12.09.2014.

Ministre Ostojić, a gdje su sada oni humanitarci iz Crvenog križa s kojima ste prije sepse bili u HTV studiju kod Maje Sever? Jel još prebrojavaju drugi dio od onih šezdesetak milijuna kuna što smo zvali 060 9011 a da pojma nemamo kome koliko ide od onih 6,25 kn. Tražite taj ugovor sa privatnim poduzetnikom i vidite što piše u članku 17.? Pa nam javite...

VL
DO
dostatoga
14:58 12.09.2014.

objavljeno je kao da se ocekuje kataklizma epskih razmjera... novinar na tripu

VL
ZG
zgblabla
10:18 12.09.2014.

Naš dragi premjer pije gemište s društvom u Jaski ,a svaki normalni premjer bi organizirao i opremio inerventne postrojbe za postoječe i nadolazeče "bujice".KAVA JE OVO SRAMOTA OD VLADE I PREMJERA!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
23:27 12.09.2014.

I kim il milanoviću je jednom pukla cijev od vode u stanu......

VL
OB
Objektivno...
21:44 12.09.2014.

Crveni križ ima službu traženja nestalih osoba. Molim tu službu da pronađu gospodu Jelića i Markta iz Crvenog križa koji su nestali iz javnosti... Više ih uopće nema u medijima... Šta je? Jel sortiraju one milijune za podjelu drugog dijela Gunji, Rajevom Selu... Pa prvi dio je bio pravično podijeljen...podijelite tako i drugi...šta se čeka?

VL
SA
santos008
18:26 12.09.2014.

U vrijeme HDZ-ea nije bilo ovakvih klimatskih nepogoda ,ali kako dodjose,sto bi rekao Milanovic,''OVI'' i Bog se okrenuo protiv Hrvatske i Hrvata.

VL
VJ
vjerovnik
21:59 12.09.2014.

i danas u 17:00 se lijepo vidi dugačka tanka linija koja ovaj puta ide od Zagreba preko Ljubljane i dalje prema Italiji ... to je chemtrail koji očito služe za modifikaciju vremena, odnosno za umjetno stvaranje oblaka ... rade tako da se atmosfera zašprica aerosolom koji služi za pojačanu kondenzaciju vodene pare ... dovoljno je malo pratiti radarske slike na stranici državnog meteo zavoda i mogu se uočiti oblaci koji se stvaraju u dugačkim tankim linijama što je potpuno neprirodno ... oblaci se nikad ne kondenziraju na takav način ... ovaj potop je umjetno izazvan ... poplave u Slavoniji su također umjetno izazvane, jer tada se lijepo moglo vidjeti na slici pet (5) dugačkih tankih, paralelnih linija kondenzacije oblaka točno nad područjem koje je poslje par dana luđačke kišurine bilo potpuno poplavljeno ... zašto se to radi, e to je već drugo pitanje

VL
Avatar cheguevara..
cheguevara..
18:14 12.09.2014.

Kakva herojska akcija, to im je posao i duznost. Sta im sada treba medalje podijelit sto rade svoj posao.

VL
Avatar Androkoma
Androkoma
17:52 12.09.2014.

Herojska akcija kod Dubrovnika: Spasili sedam ljudi, među njima dvoje djece, da su i spasli vjerujem ali od smrti ne jer na svim vjestima do sada nigdje voda nije presla pola metra. Previse pretjerujete i pravite nekakvu senzaciju na tudjim mukama!! Sramota!

VL
BO
bozomih
18:33 12.09.2014.

ima li tko normalan da komentira afirmativne događaje. Bilo bi zanimljivo vidjeti mjesto sa kojeg se ovi javljaju. Pretpostavljam da je Zagreb, Bolnička (neznam kućni broj).

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
18:32 12.09.2014.

Da, spasili su ih iz 30 cm vode. Mora biti da su to neki jako niski ljudi, vjerojatno Liliputanci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.