Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijetio i kućama

Vatrogasci se još bore s požarom pod Klisom

Klis,požar
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/6
19.03.2015.
u 08:14

Vatrenu stihiju tijekom cijele noći gasilo je 50 vatrogasaca

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
10:33 19.03.2015.

. ..Made in-Dikta"Tura TiTA. ..Drug Alojzije. ..

Avatar japunduša
japunduša
16:44 19.03.2015.

Ljudi misle da sve mogu sami. Mogu, ali se ipak treba dobro osigurati kad se pali staro granje,šušanj i ostalo kaj znamo hititi u vatru. Ja svaki put oko "krijesa" dobro namočim zemlju,pripremim grablje i lopate i naravno šlauf spojen na vodu u šahtu. Onda lepo nazovem 193 i velim da idem paliti.Uvijek su mi ponudili pomoć. Bolje da su oni u pripravnosti ak se nekaj desi, nego da vužgam sve oko sebe.Osim toga,dim zna ići prema cesti,pa mi je frka da se neko zbog istoga ne sudari. Uglavnom,ak neko nadrapa zna se da sam ja kriva. Kad završim opet zovem i velim gotova sam i sve je dobro prošlo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije