Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Facebook objava

'Svijet to mora vidjeti!' Vatrogascima poslali pokvarenu hranu?

Đevrske: Vatrogasci dogašavaju požar koji je tijekom jučerašnjeg dana prijetio kućama
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
24.08.2017.
u 11:00

Naime, na paketu piše: "Najbolje upotrijebiti do 12. 2014.", što je izazvalo lavinu komentara na stranici.

Na Facebook stranici "Vatrogasci – Oni su naši heroji" objavljena je fotografija paketa hrane koji se navodno dijeli vatrogascima na terenu.

Naime, na paketu piše: "Najbolje upotrijebiti do 12. 2014 ", što je izazvalo lavinu komentara na stranici.

"Poslao član. Nije li ovo previše jadno da vatrogasci koji se po 2 dana bez hrane bore s požarom na mjestima udaljenim od civilizacije po 5 km dobiju paket hrane kojem je istekao rok trajanja 2014 godine... mislim da ovo svijet treba vidjeti kako se Hrvatskoj pomaže na uloženom trudu i riskiranju života.. :(" Tako je opisana objavljena fotografija.

Iako nije sigurno je li u kutiji zaista hrana kojoj je istekao rok te jesu li je vatrogasci konzumirali, komentatori su osudili one koji su navodno taj paket poslali.

– SRAMOTA!!!!, pa da sam ja tamo sve vas bih zvala na čestit ručak i užinu!!! ovo je ispod svake časti!!! Dragi Bože, raditi po nesnosnoj vrućini i izlagati svoj život takvoj opasnosti... sad da mogu preletjela bih do vas , i nahranila i napojila, moji hrabri heroji, napisala je jedna od komentatorica.

Komentara 21

DU
Deleted user
11:35 24.08.2017.

Ovo mi je ipak malo previše nevjerojatno i mislim da je ipak riječ samo o kutiji. Ako je to stvarno istina onda je to naravno za svaku osudu, no trebalo je poslikati datum na konzervi. ovako mi ovo malo miriše na senzacionalizam.

B2
bokida 2
12:38 24.08.2017.

Netreba unaprijed pljuvati po svima , jer su unutra možda ispravne konzerve. Onaj tko je ovo objavio trebao je pogledati prije u kutiju ili je imao pokvarene namjere kao i puno njih do sada.

DU
Deleted user
12:56 24.08.2017.

Svaka čast vatrogascima ali nije mi jasno zašto ih svi dižu u visine kad rade svoj posao. Što bi trebali ležati i primati plaću. Jesu li građevinski radnici heroji kad naprave kuću, jesu li šumari heroji kad ruše šume, jesu li liječnici heroji kaf izlječe čovjeka....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije