Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaklon od tuče
Povratak na članak

Vatrogasci jurili na intervenciju, a turisti im blokirali prolaz kroz tunel

Nekoliko automobila zaustavilo se na izlazu iz tunela na autocesti A2 Zagreb-Macelj dok ne prođe nevrijeme

Komentari 14

JI
jimpx131
14:20 08.07.2017.

Imate lijepo tablice svih na snimci, unutar cijele EU se mogu pisati kazne (tata je dobio iz Austrije zbog prebrze vožnje, iako su ga svi preticali, ali eto, imao je hrvatske tablice), oderite im fino kazne, ne mogu se u Hrvatskoj ponašati kao da smo Zimbabve i da nema zakona.

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
13:54 08.07.2017.

Tablice na autima su većinom slovenske!jako kulturan narod!

VL
KO
korisniksb
14:55 08.07.2017.

Al kaj je najvažnije frajeri ne .ebu zvuk sirene,ne pomiču se.postoje kemere u tunelu i lijepo ga oderat ko sansku kozu.Pa daj nek netko to napravi u Austriji,a da smo to mi domači napravili danas bi bili valjda u Remetincu da ne utječemo na svjedoke.Pa kaj bi bilo da je to bila hitna i da su sekunde bile u pitanju.

VL
KR
krka
17:45 08.07.2017.

bez obzira tko koga voli ili ne voli, dali su nam gosti ili u prolazu; zaustavljanja u tunelima SU ZABRANJENA !!!! Dakle, Slovence, pa ni ikoga drugoga nitko ne mrzi, za prekršitelje postoje kazne, u EU smo, informacijski sustavi policijaicija su povezani, plčice su vidljive....u čemu je onda problem? Zamislite da Hrvat zaustavi vozilo, bez razloga, odnosno poradi tuče koja vani pada u tunelu u deželi, Austriji, Njemačkoj...., jamačno bi ostao na ime kazne bez 2 ili 3 Hrvatske plaće!!!!

VL
PA
papilon100
17:19 08.07.2017.

3000euro kazne oduzimanje vozacke i gde problem.Blokiraju promet i ugrozavaju ostale sudionike prometa

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
13:45 08.07.2017.

Turisti još posebno oni europski iz smjera Schengenske granice su nama hrvatinama najvažniji jer oni donose peneze i ukoliko žele i odluče mogu sa avtom stati, zakloniti se od nevremena ili sunčati se usred ceste makar budu ometali vatrogasce, nujnu medicinsku pomoć ili neku balkansku povorku u čast nevinim vitezovima. Ako balkanska domača raja krepava ili gori nije važno jer ona ima Hrvatsku a strani turisti imaju odmor na balkanu što uvijek mora biti prioritet.

VL
SA
sargu123
21:19 08.07.2017.

Vatrogasci su trebali jednostavno lagano početi gurati sve ispred. Začas bi se cesta oslobodila!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.