Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO SE TU DOGODILO?

Vatrogasci dobili dojavu u eksploziji u Dubravi, kada su došli imali su što vidjeti

Vatrogasci ilustracija
Emica Elvedji/PIXSELL/Ilustracija
27.06.2023.
u 22:52

Mnoge je korisnike Facebooka ova fotografija nasmijala, no neki su kritizirali osobe koje su napravile štetu s obzirom na to da su vatrogasci zbog toga dolazili na intervenciju

Vatrogasna postrojba Zagreb dobila je malo prije 19 sati dojavu o eksploziji u zagrebačkoj Dubravi, u Saborskoj ulici. Po dolasku na teren, vidjeli su kako je riječ o mobilnoj WC kabini koja je, kako se može vidjeti na fotografiji koju su objavili, djelomično puknula. Naime, veći dio kabine još uvijek je bio u komadu, no nedostajala su vrata i ostale stijenke, a na podu se mogla vidjeti i WC daska. 

Mnoge je korisnike Facebooka ova fotografija nasmijala, no neki su kritizirali osobe koje su napravile štetu s obzirom na to da su vatrogasci zbog toga izlazili na intervenciju

"Nije bilo smiješno gledati dva kamiona vatrogasaca i policiju kako jure po kiši. Jure misleći da treba nekoga spasiti, možda nečija kuća gori. Tko god je ovo napravio, neka ga debelo kazne", stoji tako u jednom od komentara. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Pogodite koliko koštaju ležaljke. Molim?!': TikTokerica otišla na Hvar nakon četiri godine pa je šokirale cijene

Ključne riječi

Komentara 2

GE
geler203
07:11 28.06.2023.

Zabranjeno prditi u mobilnim WC-ima.

Avatar Idler 3
Idler 3
08:24 28.06.2023.

Negdo se zdehnil i kaj ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije