Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident u ponoć

Vatrogasac slavljenicima oduzeo vatromet pa ozlijedio 20 ljudi

Vatromet Beograd
Foto: Youtube Screenshot
02.01.2014.
u 09:12

Tijekom dočeka Nove godine jedan je beogradski vatrogasac grupi slavljenika oduzeo vatromet, koji se odmah aktivirao i pao u mnoštvo, pogodivši neke u glavu, a drugima nanijevši teške opekline

Tijekom dočeka Nove godine pred Narodnom skupštinom u Beogradu, bilo je vatreno zbog koncerta Cece, ali i vatrometa koji je završio u mnoštvu, ozlijedivši čak 20 osoba.

Naime, kako piše Telegraf, jedan je vatrogasac, izgleda, bio prerevan u svojoj dužnosti, te je grupici slavljenika stranaca oduzeo vatromet, koji se zatim aktivirao. Trenutak nakon euforičnog ispaljivanja šok i jauci - vatromet je pao u masu ljudi na trgu.

- Ozlijeđena je moja snaha, ima opekline trećeg stupnja na ruci, još je i dobro prošla, jer je jedna žena skoro ostala bez oka - reći će jedna građanka, ističući da nije bila u blizini incidenta.
Telegraf navodi da među ozlijeđenima ima i onih koje su dijelovi vatrometa pogodili u glavu, jednoj je osobi teško stradalo oko, jednoj je djevojci komad vatrometa pao na prsa, a ozlijeđen je i dječak.

Neispravna petarda ubila 53-godišnjeg Austrijanca
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije