Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požar

Vatrogasac pao s krova gaseći požar u Remetincu

vatrogasci
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/2
30.03.2016.
u 09:53

Tijekom intervencije 43-godišnji vatrogasac iz DVD-a Novi Marof pao je s krova u potkrovlje, s visine od oko tri metra

Vatrogasac koji je, gaseći požar u kući u selu Remetincu, pao s krova i stanar koji se nadisao dima, završili su u varaždinskoj bolnici. Prema informacijama iz PU varaždinske, jučer oko 23.40 sati u potkrovlju i krovu obiteljske  kuće u Remetincu izbio je požar. U kući se nalazio 28-godišnjak koji, koliko je zasad poznato, nije zadobio opekline. Požar su oko 1.30 sati ugasili pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Novog Marofa u Remetincu.

Tijekom intervencije 43-godišnji vatrogasac iz DVD-a Novi Marof pao je s krova u potkrovlje, s visine od oko tri metra. Zajedno s 28-godišnjim ukućaninom prevezen je u Opću bolnicu Varaždin. Tijekom današnjeg dana obavit će se očevid kako bi se utvrdio uzrok požara.

>>'Pčele su mi izgorjele ni krive ni dužne. Strašno!'

Komentara 1

NI
ninkos00
18:37 30.03.2016.

Jadan covjek , uvijek mi je zao takvih ljudi koji rade tako opasne i zahtjevne poslove ! srecom dobro je proslo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije