Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAŽIVANJE BH. SVEĆENIKA

Vatikan potvrdio: Komunisti falsificirali Stepinčevo pismo

03.10.2023.
u 15:24

Brojni su dokazi da je Stepinac pomagao u spašavanju Srba i Židova, a za koncentracijski logor Jasenovac pisao je da je sramotna ljaga za NDH

Komentara 22

Avatar pendreck
pendreck
16:31 03.10.2023.

pa komunizam se je temeljio na lazi, dakle ideologija lazi, obmane i smrti...kaj drugo neg da su krivotvorili pisma i dokumente...i povijest

DI
dino85
17:05 03.10.2023.

Hrvatsku povjest su pisali Komunisti i Srbi radi svojih intetesa. Ovakvu Hrvatsku kakvu imamo danas nisu htjeli niti jedni niti drugi, pa čemu se onda nadati, svezi Stepinca i zločina. Sa StepincemTito nikada nebi napravio Jugiskaviju po mjeri svih naroda,, niti 100 postotnu sekularnu državu. Bez obzira na sve, Hrvatska vjera je preživjela, a Srbi su zbog partije i po uzoru na Rusiju i Staljina svoju uništuli. Danas im nisu krivi njihovi, već za to optužuju, koga drugig nego Hrvate.

Avatar votum
votum
17:45 03.10.2023.

Stepinac je u narodu ostao poštovan i voljen. Ne bi to bilo tako da je radio ono što su komunisti i Srbi, koji su u isti rog puhali, lagali. I jedni i drugi su imali interes rušiti rimokatoličku crkvu u Hrvata. Da je Stepinac htio osnovati hrvatsku crkvu, neovisnu od Rima, Tito bi ga obasuo počastima, jer je točno znao što je Stepinac bio i što je radio. ...a Srbi, njima je kao i uvijek cilj bio hrvatski teritorij, a mržnja prema Vatikanu im je u srcu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije