Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Varga u šest mjeseci proveo 60 dana na putu

Varga je dva puta boravio u SAD-u, posjetio je još London, Moskvu...

Komentari 5

BA
balic
11:49 22.01.2015.

Dva mjeseca proputovao dva mjeseca godisnji odmor,zimski odmor,a kad je radio..!?

VL
DU
Deleted user
07:50 23.01.2015.

Obzirom da je u svom resoru sve sredio, čovjek ima vremena putovati. I kao svaki zaposleni ima svoga šefa, koji mu putovanja odobrava. Jer u kartkom roku treba puno svijeta vidjeti na naš trošak. A kako njegov šef ima svoga šefa, nas - hrvatski narod, budemo na izborima rekli što mislimo o tom svjetskom putniku! I tom je čovjeku vlada povjerila naše milijarde za zdravstvo????

VL
DU
Deleted user
14:05 22.01.2015.

on mnogo voli da se zabavlja, da putuje i upoznaje nove ljude i krajolike, na naš trošak

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:41 27.01.2015.

Stanje u Hrvatskom zdravstvu je takvo da ministar ne samo da nema vremena za putovanja, nego nema pravo niti na slobodnu nedjelju, ili radno vrijeme krace od 12 sati. A ovaj ga putuje, odmara se, kritizira Kolindu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.