Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPOVAČA

Varao na putnim nalozima pa si pribavio 55.000 kuna

kune,novac
Davor Puklavec/ PIXSELL
09.06.2015.
u 13:11

Osumnjičeni je podnio zahtjev za isplatu putnih troškova u kojem je neistinito naveo kako na posao putuje iz mjesta prijavljenog prebivališta u Zagrebu, iako je neprijavljeno boravio na adresi u Popovači

Tridesetpetogodišnjak iz Zagreba kazneno je prijavljen zbog prevare, tj. lažiranja putnih naloga zbog čega si je pribavio gotovo 55.000 kuna. Naime, policija je utvrdila da je on kao zaposlenik Neuropsihijatrisjke bolnice u Popovači,  od  početka veljače 2011. do kraja prosinca 2014. godine, lažno prikazao činjenicu prava na ostvarivanje putnih troškova.

Naime, osumnjičeni je podnio zahtjev za isplatu putnih troškova u kojem je neistinito naveo kako na posao putuje iz mjesta prijavljenog prebivališta u Zagrebu,  iako je neprijavljeno boravio na adresi u Popovači, čime je sebi pribavio protupravnu imovinsku korist, a na  štetu bolnice, u iznosu od 54.653 kune.

>> U normalnoj državi bivša ministrica kulture bila bi već u zatvoru

Ključne riječi

Komentara 3

LA
larala
15:40 09.06.2015.

covjek ode iz grada raditi na selo i onda ga sude za prevaru jer je mjesecno dizao 1500 kn putnih troškova dok naši politicari rade isto, dižu puno vece novce i nikom ništa....isto tako voljela bi vidjeti ko za 1500 kn može cijeli mjesec putovati na toj relaciji zagreb-pakrac- zagreb

MI
miki45
13:35 10.06.2015.

puno toga ima samo malene su kazne nazalost ovima lopovima se nemoze drukcije dokazati da nesmiju krasti lagati --

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije