Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gori diljem Mediterana
Povratak na članak

Vapaj očajnih vatrogasaca: 'Gubimo našu povijest, naš identitet se pretvara u prah, naša duša gori'

Grčki premijer Kirijakos Micotakis proglasio je „ljeto iz noćne more“ te se ispričao za neuspjeh u gašenju nekih od više od 500 požara koji su pogodili Grčku

Komentari 18

KN
knickers
22:55 11.08.2021.

Gorilo je prije i više samo nisu ljudi imali kamere,a mediji bili plaćeni da guraju agendu

VL
ST
Stipan
23:48 11.08.2021.

Sebičnost, pohlepa za novcem i nikad dosta dođe na naplatu. Još uvijek vrijedi, bože oprosti im jer ne znaju što čine.

VL
RA
radijatori
00:51 12.08.2021.

Grčki ima propisanu transliteraciju na latinicu, stoga, piše se Thrasyvoulos Kotzias i Kyriakos Mitsotakis. I dosadni ste više s tim "klimatskim promjenama" koje iskaču iz svake paštete, ispadate debili.

VL
SV
sveznam1
07:35 12.08.2021.

vi ste stvoreni jedino za kukanje plakanje naricanje!!nemojte uopce slaviti oluju jer vi niste u stanju pobjediti nikoga!!Gasite vatru 10 dana i vec kukate!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.