Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KERUM IH PRIJAVIO

Vandali u Kerumovom hotelu jeli, pili, krali i urinirali po stolu

neva
Foto: Pixsell
1/3
16.05.2010.
u 10:27

Policijski djelatnici obavili su razgovor s uposlenikom Krešimirom Tolićem koji je ispričao da je u 6 sati ujutro u hotel došlo desetak osoba koje je predvodio Nandi Teklić (32).

Splitski gradonačelnik Željko Kerum u subotu u 11.20 sati došao je u Drugu policijsku postaju u Splitu i prijavio narušavanje reda i mira u njegovom hotelu Neva u Podstrani.

Policijski djelatnici obavili su razgovor s uposlenikom Krešimirom Tolićem koji je ispričao da je u 6 sati ujutro u hotel došlo desetak osoba koje je predvodio Nandi Teklić (32).

U hotelu su boravili 50-ak minuta, pojeli su hranu koja je bila pripremljena gostima i konzumirali alkohol. Zatim su urinirali po stolu i servisu za jelo, a nakon što su otišli zaposlenik je primjetio da je iz blagajne nestalo nešto novca.

Inače Nandi je otprije poznat policiji zbog naslilničkog ponašanja, zadavanja teških tjelesnih ozljeda, prijetnji, razbojstava, zloporaba opojnih droga... Policija za njim traga.

Komentara 30

KA
karambita
16:24 16.05.2010.

Decki su samo malo pojeli od onog sto im je Kerum ukrao.

OB
-obrisani-
23:58 16.05.2010.

Uriniranje je jedan vid kritike... A treba i Kerumove objekte povremeno kritizirati.

Avatar sizif
sizif
13:34 16.05.2010.

urinirali... piškili po priboru za jelo? ja tamo sigurno neću otići na ručak!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije