Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VREMENSKA PROGNOZA
Povratak na članak

Vakula otkrio kada će napokon pasti snijeg i kakav će biti vikend

U srijedu će u većini krajeva biti pretežno sunčano, a u kopnenom području ujutro i prijepodne mjestimice magla i niska naoblaka koje se ponajprije na istoku mogu i dulje zadržati.

Komentari 3

GR
gragakarlovac
18:48 15.01.2020.

Konačno malo snijega!

VL
Avatar Libra
Libra
13:53 15.01.2020.

Citiram kolege sa NewsBara: "Jedan od najtrofejnijih hrvatskih meteorologa u novoj je tjednoj prognozi donio dosta hrabra predviđanja, no tek će vrijeme pokazati hoće li se ona obistiniti. Naime, Vakula je najavio srijedu, predvidio lokalni četvrtak, a mjestimice čak i petak." ;-)

VL
Avatar Asterix
Asterix
14:07 15.01.2020.

Treba početi raditi na osmišljavanju materijala koji će na skijalištima moći zamijenti umjetni snijeg pošto pravoga neće biti a za umjetni će biti pretoplo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.