Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASTANAK U VARŠAVI
Povratak na članak

V4 snažno za proširenje EU-a na države zapadnog Balkana

Mi ćemo pomoći tim zemljama "da ispune sve kriterije kako bi što je prije moguće postale članice Europske unije", rekao je na konferenciji za novinare slovački šef diplomacije Miroslav Lajčak kao predstavnik države koja trenutačno predsjeda Unijom.

Komentari 4

KR
krass
16:27 29.11.2016.

Sta ti je EU Nemački zahtevi se podrazumevaju a ostali se moraju uskladiti novim pot.kandidatima,sto kaze ovaj Grcka ne sme kociti Makedoniju radi imena...znači Kovač dodjosmo do istone i tvojim uslovoma koji su prihvaceni tamo neđe:))) Zna se ko je tata u EU i tako ce uvek i biti a mi????????ko smo uopste MI?

VL
Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
20:33 29.11.2016.

Kakve gluposti, poljaci i slovaci žele srbiju i albaniju u EU iz istoga razloga što su njih švabe i francuzi prihvatili - jer im fali jeftine radne snage, pola poljske i slovačke radi po njemačkoj i ostalim zapadnim zemljama sad bi oni još veću sirotinju da radi za njih jer im gospodarstvo vapi za jeftinim radnicima.

VL
Avatar mama mia
mama mia
04:48 30.11.2016.

Evo nas opet zajedno ala je lep ovaj svijet tu je potok tam je cvijet

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.