Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
država u opasnosti
Povratak na članak

V. Britanija: Neprijateljske zemlje napadaju nam infrastrukturu

Meta su pružatelji osnovnih usluga kao što su struja, voda i grijanje, rekao je neimenovani visoki dužnosnik

Komentari 3

Avatar Alfons_x
Alfons_x
23:30 03.12.2012.

Klasični uvod u kontrolu INTERNETA! Omiljena teza svake diktature....neprijatelj nas ugrožava....... Toliko o "demokraciji" i slobodi "zapada"......oni osvješteni znaju o čem pišem oni drugi će shvatiti kada se probude u nekom od privatnih zatvora jer su nelegalno slušali pjesmu

VL
OB
-obrisani-
14:29 04.12.2012.

04.12.2012. u 11:28h DonLon je napisao/la: Interesantan "komentar" 23:30 Nikako nemogu shvatiti kako mi je u stvari jezivo lose, kako sam u zatvoru i kako forumski propagandista sa nastancanim "ocjenama" sve zna u detalje. Koji talenat!!! ,, Koliko kamera imaima u GB ...nekih 3 milona. Britanija postaje jedan veliki konc logor. svi su pod prismotrom

VL
Avatar nekakav
nekakav
17:39 04.12.2012.

ne vidim u čemu je problem... neprijateljske zemlje su i sbiju napadale, pa što sad? uništavale civilnu infrastrukturu, dalekovode, mostove, termoelektrane... e sad, ako je to koristilo vojsci, pa se moglo uništavati i razarati, ne vidim problem kad je u pitanju obratno, kad netko razara isto takvu infrastrukturu drugome. vidite li vi problem? ili razliku? netko smije, drugi ne? a gdje je nestala globalizacija? :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.