Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šetalo ga dijete

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Kamera uhvatila brutalan napad pit bulla: Malom psu nije bilo spasa

napad pit bulla
Foto: Screenshot
1/2
29.03.2019.
u 18:35

Pit bulla je na povodcu šetalo osnovnoškolsko dijete kada je on uočio malog obiteljskog psa i odmah ga napao

Nadzorna kamere kuće u naselju Eltingville na Staten Islandu u SAD-u snimila je uznemirujući trenutak u kojem je pit bull u manje od pola minute ubio obiteljskog psa.

Naime, na snimci koja je nastala 16. ožujka vidi se kako iz kuće izlazi mali pas, a u tom trenutku kraj njega prolazi osnovnoškolsko dijete koje je šetalo pit bulla. Iako je pas bio na povodcu, odmah je primijetio manjeg psa pa ga je zgrabio za vrat.

Vlasnik psa i žena pokušali su iščupati psa pit bullu iz usta, a kada su to već je bilo prekasno...

 

Ključne riječi

Komentara 65

BR
brzzzy
19:41 29.03.2019.

Zakonom zabraniti držanje takvih pasa jer su izrazito opasni kako naspram ostalih životinja-pasa tako i naspram ljudi-djece...

Avatar future Gohan
future Gohan
22:05 29.03.2019.

I dobro, hoće li počet više eliminirati te pasmine iz ljudskog okruženja?

AN
angeomihael
22:23 29.03.2019.

Doživotna robija za svakog vlasnika takovog psa.To mora biti prvi stupanj a slijediti mora i prava kazna za takove ljude na doživotnoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije