Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjednica Vlade
Povratak na članak

Plenković: Do kraja godine poduzet će se 104 mjere. Očekujemo uštedu od 1,5 milijardi kn za hrvatske poduzetnike

– To je važan preduvjet za korištenje sredstava iz EU. Usvajanjem dokumenta stvaramo preduvjete da idemo ukorak s kružnim gospodarstvom – kazao je Plenković.

Komentari 7

DU
Deleted user
11:28 05.01.2017.

Plenkoviću, obićni građani bi bilo jako zadovoljno kada bi iznova definirali sve mirovine koje nisu proizašle iz rada, od braniteljskih do sportskih. Prema prosjecima, jedni obespravljeni umirovljenici su oni koji su svoje mirovine sami zaradili. Hitno je potrebno usklađivanje.

VL
AA
alan.alanh
10:51 05.01.2017.

dvije mjere tjedno Plenky

VL
KR
kresimirn
10:54 05.01.2017.

kruznim gospodarstvom ? da bi se zatvorio krug, moraju funkcionirati stupovi drustva, a nasi su stupovi utemeljeni ko.....

VL
SJ
Sve je uzalud
10:25 05.01.2017.

.....Plenky je trebao biti ministrant....ili teolog po svom nastupu...........

VL
DO
dopizdilomi
12:05 05.01.2017.

Za početak provedite uspješno deset. Pa ako uspijete i bude bolje onda opet deset. Nemojte odmah obečavati preko preko sto pa niste Bandy.

VL
ŽO
žoržet
11:50 05.01.2017.

uuu, da: silno je bitno da gazda i nešto manji gazdići uštede, mogli bi onda time proširiti 'core bussines' pa 'kupiti' još koji izvorčić, bankicu, klinikicu, agencijicu, starački domek... a možda i ponuđenih 25 posto HEP-a - tad bi barem ovi silni procjenjivači tuđeg domoljublja bili mirni, jer bi opća dobra ipak ostala u rukama domaćeg feudalca, a on bar nije sve upropastio kao mnogi drugi 'poduzetni' i 'pravovjerni' prvaci iz razdoblja 'stališke' izgradnje . Dakako, o brutalnom raslojavanju, pa onda i mogućnostima drugačije organizacije društva u kojoj bi se vrijednosti drugačije (i svakako humanije) distribuirale (ali i definirale), zamalo je zabranjeno i pričati, jer smo se, jel, unisono dogovorili da je svako prisjećanje i spominjanje svakog 'stila' socijalizma teška blasfemija, pače i zločin nadnaravnih razmjera!

VL
SU
SUBARU
12:40 05.01.2017.

Opet zločinačka ima Prnjavor plan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.