Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
COVID-19
Povratak na članak

U Hrvatskoj 11 novih slučajeva zaraze, tri osobe preminule su

Znanstveni savjet hrvatske Vlade ocijenio je da su rezultati do sada postignuti u suzbijanju širenja pandemije koronavirusa vrlo dobri

Komentari 14

Avatar DeborahZM87
DeborahZM87
23:47 05.05.2020.

w︆︅︆­­w︆︅︆­w︆︅︆­.︆︅︆­­l­­o︆︅︆v︆︅︆e︆︅︆x︆︅︆­x︅︆︆­.︆︅︆­­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b

VL
Avatar MargaretUC79
MargaretUC79
23:38 05.05.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k­i︆s︆­s︆­tok︆­.︆­c︆­o︆m

VL
Avatar niwrad
niwrad
14:06 05.05.2020.

Ono što je fascinantno kod tih stožeraških predizbornih kampanja jest to da postoje pojedinci koji vjeruju da to ima veze s koronom. I onda temeljem toga grčevito brane svaki stožeraški mig. Kad takve pojedince pitam u čemu je kvaka, doslovno svaki odgovor svodi se na jedno te isto. A to je proročanstvo o masovnom pomoru ljudi. Uvjeravaju me da bi ljudi masovno umirali da stožeraši ne rade to što rade. Nakon toga im upoznam sa stvarnošću, npr. stvarnošću Švedske. Tamo nema stožeraša, njihovih sveopćih blokada i iskakanja iz pašteta , pa ipak, nije se dogodio nikakav masovni pomor ljudi. No pojedinci i dalje ne vjeruju stvarnosti koja im je pred nosom, nego i dalje bezrezervno podržavaju predizbornu kampanju maskiranu u borbu protiv korone. U pozadini tog paradoksa vjerojatno se nalazi neki interes, bilo besplatni sendvič s parizerom, zluradost zbog krize i ograničavanja ljudskih prava ili jednostavno potreba za drukanjem i kontrolom susjeda i sumještana. Drugog objašnjenja nema.

VL
DU
Deleted user
14:48 05.05.2020.

Hoće li nam stožer preporučiti da glasamo za HDZ jer nas to može spasiti od virusa i drugih unutarnjih i vanjskih neprijatelja? Ono što je virus jasno dokazao je da niti u jednoj državnoj instituciji ne cijene sposobnost nego podobnost! Eno Škarići nije bio sposoban ravnatelj doma, ali je podoban i iza sebe sada ima odgovornost za smrt 20 života jer je ignorirao simptome kod starijih i to 10 dana, samo vi glasajte za HDZ, kako vode jedan dom tako vode i državu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.