Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koronavirus u Hrvatskoj
Povratak na članak

Markotić o istraživanju: Kod onih koji su preboljeli COVID-19 ne bi trebalo biti docjepljivanja

Stožer apelira na građane da se i dalje pridržavaju mjera

Komentari 14

MI
mile06
13:17 08.03.2021.

Vi ste svi Blesavi i umno bolesni dokle vise stim, morace te jednog dana da odgovarate za sve ovo

VL
ST
stefj
11:24 08.03.2021.

Mene samo zanima, kada se veći dio stanovništva cijepi, što će se onda izmisliti da bi se održavale mjere i da bi represivni aparat mogao dalje pisati kazne i hapsiti... A najinteresantnije mi je slušati svaki put opravdanja zašto se u javnim strukturama smije sve i nitko za ništa nije odgovoran, dok je privatni pod toliko zabrana, kazni i pod tolikom represijom... Za ove krize zakonski ili uredbama uvedeno je vjerojatno još 10-tak novih kazni za privatni sektor i građane, a neke postojeće kazne su dobile poprilično rastezljivo tumačenje. No, to se na postojećih 15-tak tisuća kazni jedva primijeti. To je par % kazni više... S druge strane, praksa je pokazala da je javni sektor opet izuzet. Opet.

VL
EH
enigmus-hr
12:17 08.03.2021.

Osim ako je Bandićev sprovod. Onda nema ni virusa ni širitelja, sve u skladu sa epidemiološkom mjerama.

VL
DU
Deleted user
11:36 08.03.2021.

Što se mene tiće stožer je izgubio povjerenje mene,moje porodice i dosta mojih poznanika.Počevši od dvojakih mjerila naspram zakona o okupljanjima vezano uz pandemiju pa do orekorednog cijepljenja za koje nitko nije odgovarao.Zabrinjaava sve veća segergacija naspram ostalih građana odod i dalnjeg nepoštivanja redosljeda cijepljenja pa do izbora cijepiva.Kako vjerovati stožeru koji očito ne vjeruje sam sebi i prima naputke s vrha politike.Oni i dalje govore kao da se ništa ne događa u vezi cijepiva i rada susjeda.Nama plasiraju tezu da u Hrvatsku nije stigla ista pošiljka kao u Austriju ja vjerujem da ne govore istinu nego zbog svoje taštine igrešaka u nabavi cijepiva i dalje ponavljaju mantru jer žrtve nisu bitne.Kako je netko rekao da smo slušali EU devedesetih kod nabave oružja Hrvatske nebi bilo a isto je sada sa cijepivima.

VL
Avatar Marko
Marko
12:17 08.03.2021.

Kako su mogli spriječiti zaposlenike Holdinga da dođu na sprovod kad su se svi redom bojali za posao?

VL
5S
505.scrtom
11:26 08.03.2021.

ja ja beroš sve je pod kontrolom svi se pridržavaju tvojih uputa osim na velikim sprovodima haha

VL
DU
Deleted user
11:08 08.03.2021.

Jel se samo kod nas odrzavaju ove presice za tisak svaki dan ili????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.