Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRAĆANJE PREMIJERA
Povratak na članak

Plenković odgovorio Penavi: Treba biti kreativan pa moju izjavu shvatiti kao prijetnju

Na potezu je sada predsjednik Republike Zoran Milanović koji treba odrediti datum parlamentarnih izbora. Izbori se moraju održati u roku od 30 do 60 dana od dana raspuštanja, što znači da bi posljednji rok za izbore bio 12. srpnja, a najraniji 21. lipnja.

Komentari 21

DA
damascus
18:03 18.05.2020.

Govori se o prosvjednicima? kojim, šačici ljevičara na čelu sa Radom Borić i Vilimom Matulom. Baš krasna postava.

VL
DU
Deleted user
18:30 18.05.2020.

Kad je Plenković rekao da će se boriti svim političkim sredstvim protiv referenduma, ja sam to vidio kao prijetnjuu. I bio sam u pravu, jer su se koristili podlim nedopuštenim sredstvima 'brojanja' glasova i ostalim tehnikama varanja.

VL
DO
Domumom
19:39 18.05.2020.

Kroz povjest svi koji se zamjere vođi i neupitno ne slijede dragog vođu ostaju bez političke budućnosti. G. Penava idi gdje imaš političku budućnost.

VL
MC
McDonaldTrump
18:55 18.05.2020.

HDZ/Lopovska posla

VL
ŽM
željo_moja
18:29 18.05.2020.

Penava ,a gdje ti je sad Kovač??

VL
RE
Reptil
18:20 18.05.2020.

U blagajni manjak, pobjeda na klimavim nogama, teške odluke ispred pa hajmo raspisati izbore možda netko drugi pobijedi i naljedi probleme.

VL
LI
lighthouse
20:28 18.05.2020.

Podrška Penavi....jedan od rijetkih pošteni političara. Pa čovjek upoznao Plenkija....jedno govori, a drugo radi.

VL
DU
Deleted user
00:04 19.05.2020.

Penava je razočarenje! Ima sličnosti sa Berom iz SDP-a. Baljezge baca po svuda, nezna sročiti tri suvisle rečenice. Misli da je samo on pravi hrvat. Kao što Bero misli da su svi korumprani samo on ne (stipendija-Bero?). Tako je sa Penavom, hrpa gubitnika. Svatko želi vlast, ali ne želi ju zbog hrvatskog naroda nego da sebe obogati. Jao nama ako oni pobjede.

VL
KR
Krile103
18:35 18.05.2020.

1. tko bi to trebao isplatiti minimalac ljudima ? Tko je zabranio rad svega i zablokirao privredu ? Država . Pa valjda onda država treba i isplatiti ljudima minimalac 2. Vjeruje se u religiju , u ekonomiji vlada matematika ,, a ona je jasna , bolji smo za sada samo od Bugarske 3.nisu građani nego politički aktivisti ???Pa zar i oni nisu građani ? Ili su oni druga kategorija ? Nemaju građanska prava ? Zabranjeno im je protestirati ? Nekorektno je ako protestiraju i viču kako su građani Zagreba ? 4 , Koliko je HDZ uzeo od države i Zagreba , to što su uplatili nije niti vrijedno spomena .

VL
DU
Deleted user
21:25 18.05.2020.

Pred Saborom nisam primijetio antifašistkinju Raukar. Samo je antifašist Matula postrojavao četu megafonom.

VL
CM
Crni_moj
19:58 18.05.2020.

Korupcija nema stranački, vjerski ili državni predznak. Korupcija je jedina koalicija koja neprekidno traje, čak nema ni granice. I ne rješava se reperkusijom, već učenjem moralnih vrijednosti od prvog dana života. Znači ako bi sad počeli za nekih 25 godina ne bi bilo korupcije i to je utopija.

VL
Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
20:55 18.05.2020.

O Penavi. Taj lik je prestao biti naš onog trenutka kad je poražen i ponižen u unutarstranačkim izborima. Penava je "prisvojio ili čak ukrao" Vukovarcima njihovu žrtvu i na toj "krađi" je izgradio cijelu svoju bijednu političku karijeru koja mu nije dostatna ni za pobjedu unutar HDZ-a. Tko će slijediti "kradljivca" tuđih tragedija? Ako ih i ima, nema ih puno a kome takvi i trebaju skupa sa Penavom?

VL
Avatar Čudomix
Čudomix
19:04 18.05.2020.

Izbori su izlika za izbjegavanje drugog dijela mjere 3 + 3 za gospodarstvo.

VL
Avatar 2222
2222
22:10 18.05.2020.

Blagajna jos ima lowe za tri mjeseca,poslije ce i politicari ostati bez LOWE ,biti ce novi nezaposlenih ,a otvorena radna mjesta sa minimalkom .Zaposlenik u saboru treba imati placu minimalku tek nako ostvareni njegovih zalaganja podize se vrijednost u gospodarstvuu i naravo dobiva placu 5% vecu. E. U. je dala svoje najave sad se nadajmo bankrotu i dolazi Rus ili americanac sa lowom i kupuje kompletne probleme ?Turizam za E.U. u hrvatskoj ne znaci nista oni ce to premjestati na poslusne drzave.Mi to nismo jer smo previse poslusni i oni i to ne zele radi upliva konkurencije.Tito je bio previse poslusan ali nije nas zaduzio ovako kao ovi danas.Njima se zuri uvesti Euvro,pogresno necete promjeniti hrpe KUNA u $ i pobjeci sa lowom .

VL
MA
manipulacija
18:26 18.05.2020.

Penava je propao, a sam je za to kriv. Grizao je ruku koja ga je hrania, pokušavao je igrati na tri strane. Sada ga je pročitan,stalno proziva Plenkovića....e moj Penava, bio si potencijal, a sad si gori od Bernardića

VL
Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
18:57 18.05.2020.

Podrška Plenkiju, Penava se preračunao i potrošio, baš kako sam i bio napisao kad je izašao sa Vasom i Kovačom, kontra Plenkovića pa popušio. Bio je jednokratna igračka Vasina.

VL
AN
anticenzura55
19:31 18.05.2020.

Je li slusa netko od vas one bolesne naciste gore u Briselu? Sada sam slusala bolesnog psihopatu nacistu Webera, umalo se nisam ispovracala. Pa oni se stvarno spremaju uvesti nacizam u Europi. Nastampali lazne novce, papir bez pokrica, obicnu kartuu sto je vrijedi nista, i veli da ce podijeliti ovim drzavama poput Italije, i obrusio se da ti novci ne smiju biti potroseni na stare ofucane rupetine u budzetu, na mirovine i slicno, nego za cujete i pocujte dragi gradjani za 5G MREZU, veli, bolesni nacista, i da ce oni gore u EU-ropskoj komisiji, Suica i ekipa, sve sami gangsteri, odlucivati i kontrolirati na sto se trose ti novci, veli. 1000 miliardi eura nastampali, laznih novaca, a znate tko ce morati vracati te miliarde? Vi i vasa djeca dragi gradjani. Zamislite bolesnih nacista, a 5G mrezu uvode, oruzje, kojem ce kontrolirati roblje u logorima, i ubijati po potrebi neispravne, starce i bolesne ljude, ovo sto i sada rade.

VL
FR
franjo
18:49 18.05.2020.

Plenković je inteligentniji nego svi u HDZ u i SPD u. Hvala Bogu što ga imamo u ovom vremenu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.