Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVEČANOST NA PANTOVČAKU

Milanović se zahvalio darivateljima krvi: Vi ste iznimka u zemlji u kojoj je volonterstvo slabo razvijeno

Zagreb: Izjava Zorana Milanovića nakon dodjele nagrada pripadnicima MUP-a
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
21.10.2022.
u 11:02

Svečanost se održala na Pantovčaku, a odlikovanja je prreuzelo 66 od 178 odlikovanih

U prigodi Dana dobrovoljnih darivatelja krvi, predsjednik Republike Zoran Milanović danas je uručio odlikovanja Red Danice hrvatske s likom Katarine Zrinske za plemenitu i humanitarnu aktivnost darivanja krvi više od sto puta za muškarce, odnosno sedamdeset pet puta za žene.

Svečanost se održala na Pantovčaku, a odlikovanja je prreuzelo 66 od 178 odlikovanih, dok će za ostale svečanost biti organizirana sljedeći tjedan.

- I u dosadašnjim odlikovanjima i izražavanjima zahvalnosti vama koji nesebnično darujete krvi, u nadi da će netko mlađi nastaviti istom praksom, u zemlji u kojoj je volonterstvo slabo razvijeno, velika iznimka su dobrovoljni davatelji krvi i ja vam mogu reći puno hvala. Neću vam reći tako nastavite, jer ste već i dovoljno dali, ali vam želim dobro zdravlje i dug život - kazao je Milanović u uvodnom govoru, nakon čega su uslijedila odlikovanja.

>> VIDEO Milanović preko noći postao zvijezda ruskih naslovnica: 'Predsjednik Hrvatske kritizirao je ideju o obuci ukrajinske vojske'

Komentara 5

DU
Deleted user
14:20 21.10.2022.

Milanović je zahvalio darivateljima krvi.

DU
Deleted user
11:25 21.10.2022.

Bože, spasi nas ove budale.

DU
Deleted user
15:08 21.10.2022.

Mislim da volontiranje kod nas nije toliko nerazvijeno, a ako čak i da jest, zapravo je pljunuo na cijeli narod optuživši ga za sebičnost. No, vjerujem da se samo zaletio i nije razmišljao što je time zapravo rekao. Koliko je samo volontera pohrlilo u Petrinju i Sisak, na primjer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije