Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Banski dvori
Povratak na članak

Sljedeći tjedan odluka o lijeku za djecu koja boluju od visokorizičnog neuroblastoma

Vlada je zaključkom zadužila Ministarstvo zdravstva da putem povjerenstva Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje pripremi temeljitu analizu opravdanosti indiciranja lijeka Dinutuximab beta Apeiron.

Komentari 18

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
13:54 21.06.2017.

Polako se vidi koliko lakse i normalnije funkcionira bez mosta i Petrova, koliko tezak uteg za drzavu je ta niskoristi sekta iz Metkovica. Steta je ogromna, hvala bogu da ih je Plenkovic neutralizirao.

VL
Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
14:22 21.06.2017.

Vlada je donjela odliku da će se odluka donjet!

VL
DU
Deleted user
15:02 21.06.2017.

Polako, nema žurbe...

VL
TW
TWITOIST
14:43 21.06.2017.

''MOST'' je predlagao prije izbora da zastupnicka placa bude 9999,99 kuna .Evo sanse dr Bulju i Grmoji da jos jednom predloze saboru , da se place smanje do ovog iznosa a sve iznad ovog iznosa da se uplati u fondond za bolesnu djecu.Ako znamo da je 151 saborski zastupnik prikupila bi se prilicna suma.Buulj :''Ovdje Rodos ,ovdje skoci.''

VL
OB
ObrenM
11:28 22.06.2017.

Politicari idu i za najmanji zahvat-vani-odmah,a djeci kako bude.Sada i floskula ,nije novac u pitanju.U stvarnosti svako malo akcije pomoci tesko bolesnima.Organizatori i platitelji siromasni puk.Sramite se ljigavi anemcni lazovi.

VL
SU
SUBARU
13:54 21.06.2017.

Uf šta sam mami lekarki lep.

VL
BI
binki
13:25 21.06.2017.

Sve dok merkelica ne nazove.a onda plenky i ona nato pudla mogu samo reći da razumijen

VL
DH
dalibor.hren
13:47 21.06.2017.

Sramota! Dok uhljebi, licemjeri, beskičmenjaci, ulizice, niš koristi sjede u vladi i saboru te mjesečno progutaju 5 milijuna kuna, vlada raspravlja o "opravdanosti" nabave lijeka za teško bolesnu djecu!??? Fuj! A, ti admine, sad briši i uvuci se još dublje!!!

VL
Avatar x-y
x-y
13:23 21.06.2017.

kakva Vlada!! Vlada nepostoji i nelegalna je...........NEVJEROVATNO je da se u 21 stoljeću nije obavila "Lustracija"!!!!! Na prijedlog Mosta, dok je Bozo bio predsjednik Sabora da se donesu zakoni o Lustraciji, i uvid drzave i kontrole u poslovanja „BANKAROIDA“ ii banaka, svi su bili protiv osim mostovaca i pojedinih. Zasto ovcice Adezeovske i SDP-eovske??? Pitajte Sovu Seksa i ADZ, zasto nije dosad provedena Lustracija!!! Na rujanskim buducim prijevremenim izborima glasujte jednostavno za „MOST“ Hrvatskoj je potrebna sloboda od UDBASKOG okupatora, to moze samo sa otvaranjem arhiva i Lustracijom. Nema cekanja PODHITNO LUSTRACUJA. Zato onda, glasujte samo i uvijek za „MOST“........

VL
MA
Malenkost
14:18 21.06.2017.

tesko oboljela djeca su zrtva onih koji njihovu sudbinu unose u javnost, iz neznanja. Hrvatska djeca ne smiju biti pokusni kunici ili stakori za takozvana pokusna ili eksperimentlana ljecenja. Jos jedmom djevojcica Situm bijase isto zrtva isti ovih koji danas bruje te je umrla u dalekoj Americi a ne u svom kreveticu Doma. Pokusno ili eksperimentalno ljecenje gradonacelnika Sinja isto nije nista pomoglo. Postoje smrtne bolesti kod djece i odraslih. Nazalost. To ne znaci zapadati u Histerije ovog tipa,

VL
AN
anticenzura
13:48 21.06.2017.

Ova Titanik Vlada je nesposobna do bola, a briselski potrcko nam je instaliran da potopi i to malo domace privrede u zemlji. Sada zatvaraju oko 100 Agrokorovih ducana i ostavljaju masu familija s djecom na ulici. Gradjane u dugu do guse, s kreditima na grbaci, koje ce banke delozirati, pa cemo gledati masovno istjerivanje naroda iz svojih kuca. Oni rade samo i iskljucivo za strane banke i korporacije i to svima treba biti jasno. Nece da Rusima vracaju njihove miliarde od kredita, nego stavljaju u opasnost nacionalnu sigurnost nase zemlje. Salju tamo vojsku na njihovu granicu, umjesto da vracaju ljudima njihove novce, bankama sto su im ulagali godinama u privredu da im ne bankrotira drzava. Vidite kako se sada odmah sve raspada, kada su oni uzeli stvar u svoje ruke. Oni su elementarna nepogoda za nasu drzavu i narod, sada ce predati Agrokor Amerkancima i huskati njih na Ruse, pa cemo imati kaos u regiji. Jedan americki strucnjak je vec najavio da se blzi rat na Balkanu pise Index. Sve to povezano, Ameri se zele u seliti u Europu, okupirati nase trziste i srusiti Europsku uniju. HDZ-evci i Kolinda rade za americke interese, a protiv nase zemlje i Europske unije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.