Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPROPAŠTEN RUČAK

Uživala u roštilju no umjesto slasnog komada mesa – dočekao ju je šok!

meso
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/2
28.03.2017.
u 11:04

Aguilar je naručila popularni taco i meso s roštilja, no umjesto slasnog obroka, na tanjuru je ugledala nešto što ju je sablaznilo

Kad vam na um padne roštilj, zasigurno ćete zamisliti lijepe komade mesa na vrućoj podlozi rešetke. No to nije ono što je dočekalo Courtney Aguilar u jednom meksičkom restoranu u Teksasu.

Aguilar je naručila popularni taco i meso s roštilja, no umjesto slasnog obroka, na tanjuru je ugledala nešto što ju je sablaznilo.

Isprva nije vjerovala što joj se našlo na stolu, pa je upitala konobaricu jesu li joj upravo posluženi zubi goveda, na što je ona mrtva-hladna odgovorila da su to ''dječji zubi''.

Ovo neugodno iskustvo Aguilar je podijelila na Facebooku, priloživši fotografiju na kojoj se jasno vide zubi. Vlasnik restorana i dalje ustraje u tome kako je to jednostavno kravlji obraz tj. usne.

Roštilj (eng. barbacue/barbacoa) se na tom prostoru priprema od raznih dijelova goveda, a nije neobično da se u meksičkim tacosima i burritu nađu kravlji mozak, oči, jezik... A ono što je doista blizu tih dijelova jesu, naravno, i – zubi.

Foto: Facebook/ Naš potok

>> Odrekao se alkohola na godinu dana. Pogledajte kako sada izgleda!

>> VIDEO Ovoj misici smije se cijeli svijet: nije mogla sakriti razočaranje i bijes

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
11:57 28.03.2017.

Ah, ah, ah.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije