Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživajte u suncu

Stiže promjena, evo što donosi početak tjedna

sunce
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
30.09.2018.
u 10:18

Od srijede će ponovo biti suho i sunčano, a temperature u blagom porastu

Danas će biti pretežno sunčano, na kopnu mjestimice uz umjerenu naoblaku, ujutro ponegdje i kratkotrajnu maglu. Najviša temperatura od 14 do 19, a duž obale od 18 do 23 °C. Početak tjedna donosi promjenu vremena. Prema prognozi DHMZ-a u ponedjeljak će biti pretežno sunčano, ujutro na kopnu uz mjestimičnu maglu. No, poslijepodne sa zapada postupni porast naoblake, potom mjestimice kiša i pljuskovi praćeni grmljavinom, ponajprije na sjevernom Jadranu i u gorju.

Navečer i u noći na utorak oborina će se proširiti na većinu zemlje, a uglavnom suho će se zadržati u Slavoniji.  Najviša dnevna od 15 do 20, na Jadranu od 20 do 24 °C.

Oblačnije uz još malo kiše bit će u utorak ujutro, uglavnom na Jadranu i u gorju, a tijekom dana i u srijedu kiša je moguća još na krajnjem jugu. Vjetar u unutrašnjosti slab, u utorak umjeren sjeverni, na Jadranu će nakon juga od utorka ponovno zapuhati jaka bura, u srijedu će prolazno oslabjeti i okrenuti na sjeverozapadnjak. Temperatura u blagom porastu.

Foto: Screenshot/DHMZ

Od srijede prema sedmodnevnoj prognozi DHMZ-a bit će suho i djelomice sunčano.

Pogledajte i video: Razgovor s uglednim atmosferskim fizičarom Brankom Grisogonom o klimatskim promjenama

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije