Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'STALNO DOŽIVLJAVAMO NEUGODNOSTI'
Povratak na članak

Uzgajivači rotvajlera: Uzgajamo dobre pse, a ne zvijeri. U 90 % slučajeva za agresiju pasa odgovoran je loš odgoj

Za napade i agresiju rotvajlera krivi su loš odgoj ili traume, što znači da je uzrok uvijek – čovjek

Komentari 7

TE
texas
09:10 21.03.2017.

gospođa je dobro napomenula za ove male živčane kučne ljubimce,imam ženku boxera inače socijalizirani i uzorna ali ovi mali psi ih samo belaj s njima u večini slučajeva !!!

VL
VE
verica2
13:57 23.03.2017.

Gradskim Uredbama o držanju pasa propisano je da posjednik psa mora voditi na uzici. Budući da nikakvim propisima nije definirano tko može biti "posjednik", za mene to nije nimalo utješno. Naime, "posjednik" rotvajlera ili doge, na primjer, može biti duševnoevno bolesna osoba, može biti dijete od desetak godina, starac koji se jedva drži na nogama. Mogu li takve osobe obuzdati psa od osamdesetak kg? Da bi se građanima pružio minimum sigurnosti, psi bi morali imati brnjicu. Ovako ćemo po stoti puta, nakon što pas nekoga zakolje, unakazi ili učini invalidom, slušati istu glupu rečenicu:"To mu je prvi put, do sada je bio nevjerojatno umiljat!"

VL
TR
trpimirprvi
12:44 23.03.2017.

rotvajleri, stafordi, pitbullovi, to su sve zvijeri i pitam se šta to treba ljudima? sa takvim psima treba puno raditi, a oni uglavnom služe za liječenje kompleksa njihovih gospodara. Treba zabraniti takve životinje, a onima koji ih imaju nabit drakonske kazne ako ne daj Bože učine nešto nažao ljudima!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.