Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN LAŽNI POLICAJAC

Uzeo joj 10.000 eura i tražio još. Ona ga prijavila policiji pa ga uhitili kada je došao po novac

Oznake hrvatske policije
Ivo Cagalj/PIXSELL
28.12.2021.
u 11:13

Nakon svega, lažni policajac je završio u istražnom zatvoru zbog opasnosti od ponavljanja djela

Za prijevaru se sumnjiči 39-godišnjak koji je zbog toga ispitan na ODO Pazin. Sumnjiči ga se da je od točno neutvrđenog dana u prosincu 2021.  do 24. prosinca 2021., na području grada Umaga, s ciljem da se znatno protupravno imovinski okoristi, s prikrivenog pozivnog broja na kućni telefon nazivao 72-godišnjakinju.

- Dobar dan. Ja sam policajac koji trenutačno provjeravam vašu banku zbog sumnje da su tamo počinjenje neke malverzacije. Pa vi zbog toga morate podignuti svoj novac s bankovnog računa - kazao je prevarant 72-godišnjakinji.

Kazao joj da novac mora podignuti i predati ga njemu radi provjere. Ona je to i učinila te mu je 23. prosinca predala 10.000 eura.

Nakon što se dokopao tog novca, istog dana, kako se sumnja  ponovo je nazvao 72-godišnjakinju te joj ponovio priču. Kazao joj je da ponovo mora 24. prosinca 2021. otići u banku i podići još novca i u kuverti ih predati dostavljaču koji će biti ispred njezine zgrade. No ženi je ta priča izgleda postala sumnjiva pa je pozvala policiju koja ju je savjetovala  što da napravi. Prevarantu je postavljena klopka, pa je uhićen kada je, predstavljajući se kao dostavljač došao do njezine zgrade po novac.

 Nakon svega, lažni policajac je završio u istražnom zatvoru zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

Ključne riječi

Komentara 3

TR
tratincica68
10:46 28.12.2021.

odlicno.sad mu jedno 35 godina da svira klavir a ne 20 dana

ZE
Zestoki
13:44 28.12.2021.

To je bilo prije 3 mjeseca kasnite

Avatar botoksmanija
botoksmanija
14:33 28.12.2021.

A šta je sa gospođom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije