Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOT MU SE PROMIJENIO

Uzeo djevojci mobitel pa otkrio neugodnu istinu: 'Moj sin je ustvari moj ujak'

WhatsApp - aplikacija za razmjenu poruka, fotografija i videozapisa
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/4
11.06.2023.
u 11:19

Otkrio je neugodnu istinu kad je uzeo mobitel svoje djevojke kad je ona bila pod tušem i otkrio dokaze veze koja je, prema njegovim riječima, trajala godinama

Jedan događaj od prije nekoliko godina i dalje izaziva veliko zanimanje na internetu. Život izgleda doista piše najluđe priče. Neke obitelji imaju tajne koje bi željeli da ostanu upravo to. Često upravo neki članovi imaju tajne toliko šokantne da zgroze i njihove najbliže i uruše svijet kakav su poznavali.

Upravo se to dogodilo korisniku TikToka pod imenom @stacks1400.  On je otkrio da njegova djevojka ima dugogodišnju aferu s njegovim vlastitim djedom čiji plod je dječak za kojeg je vjerovao da je njegov sin. 

@stacks1400

 

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman - Gustavo Rocque

- Doznao sam da je moj sin ustvari moj ujak. Moj djed je spavao s mojom djevojkom cijelo vrijeme kad smo bili kod njega - naveo je. U drugom TikToku otkrio je kako je njegov djed poznat po tome da je varao njegovu baku. 

Otkrio je neugodnu istinu kad je uzeo mobitel svoje djevojke kad je ona bila pod tušem i otkrio dokaze veze koja je, prema njegovim riječima, trajala godinama. Neki od dokaza uključivali su i eksplicitne slike i poruke.

VEZANI ČLANCI:

Stacks je ispričao svojim pratiteljima da će nastaviti tretirati dječaka kao da je njegov sin i da se ta veza neće promijeniti samo zato što je otkrio aferu između svoje djevojke i djeda. 

>>Članak je izvorno objavljen u lipnju 2021. godine

VIDEO Jao, pa kako se to dogodilo! Vozačica prevrnula automobil tijekom vozačkog ispita

Ključne riječi

Komentara 5

DQ
Dq
16:54 11.06.2023.

I tata bi sine !

SA
Sarma
16:18 11.06.2023.

Djed je j...č , a ti si šlapa

V0
Vlaskoulicanec4.0
17:10 11.06.2023.

Tvoj sin je u stvari tvoj ujak a ti si bedak na kvadrat! Ili ti je djed bogat pa čkomiš i računaš na nasljedstvo. U tom slučaju nisi bedak nego bezkičmenjak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije