Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzbuna u mostaru
Povratak na članak

Tri bebe u 12 dana umrle zbog bakterije

Ove godine u Mostaru su umrla još četiri novorođenčeta zaražena Klebsiellom pneumoniae. Bakterija je otporna na antibiotike

Komentari 4

Avatar jebb
jebb
11:46 20.06.2015.

To je doista medjunarodni incident, svrstati ovu vijest pod "vijesti iz Hrvatske"! Ocekuje se i protestna nota ministarstva vanjskih poslova BiH hrvatskom veleposlaniku u Sarajevu. BiH veleposlanik biti ce povucen iz Zagreba na konsultacije... Blago onima koji nemaju pametnijeg posla, sigurno nece umrijeti od stresom uzrokovanih bolesti, jer oni nikakvih problema u zivotu nemaju. A ni sumu ne mogu vidjeti od silnog drveca...

VL
MI
mirr
13:56 20.06.2015.

neka pati koga smeta.......

VL
JU
Jurica1050
10:42 20.06.2015.

Hallooo Večernji !!!!! Niste više u 90-tim kad su dijelovi BiH svojatani kao hrvatski teritorij ! Vijesti iz Mostara nemogu nikako biti dio vijesti iz Hrvatske ! Dali su i vijesti iz BL za istu rubriku a možda one iziz Sarajeva i Tuzle potpadaju pod rubriku Svijet ?

VL
MI
Milivoj57
12:15 20.06.2015.

Vijesti iz druge države uvrstiti u vijesti iz Hrvatske??? Sada se lijepo vidi raskošna bolnica u toj drugoj državi koja je izgrađena novcem nas, građana Hrvatske. A Sveučilišna bolnica u Zagrebu, u Blatu, za koju smo s dva samodoprinosa (2(2 puta po četiri godine) izdvojili ogromna sredstva, danas predstavlja ruglo za ovaj dio Hrvatske i djelomično služi kao prostor za skladišta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.