Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brutalno silovanje

Užasne ozljede svojoj djevojci nanio je grlićem razbijene boce

policija
Pixsell
18.11.2012.
u 11:35

Student splitske Ekonomije R. Š. (20) pritvoren je na mjesec dana kako ne bi utjecao na svjedoke – djevojku i četiri mladića

Dvadesetogodišnja studentica iz Splita brutalno silovana u petak u Podstrani probudila se u splitskom Kliničkom bolničkom centru, ali ničega se ne sjeća. Još uvijek je u Jedinici intenzivnog liječenja, skinuta je s respiratora, a čekaju je još brojne operacije.

Uhićen je njezin kolega s fakulteta, 20-godišnji R. Š., kojega je policija kazneno prijavila za kazneno djelo protiv spolne slobode i spolnog ćudoređa, za koje je najniža zapriječena kazna, ako tijekom silovanja nastanu teške tjelesne ozljede, tri godine zatvora. Nakon ispitivanja danas mu je, da ne bi utjecao na svjedoke, određen istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

Djevojku su na Hitni medicinski prijam dovezli u petak oko 19 sati u nesvjesnom stanju, s teškim ozljedama, razderotinama vagine i crijeva. Bila je životno ugrožena, liječnici su je operirali puna tri sata. U splitskoj bolnici zgroženi doktori tvrde da tako stravične ozljede rijetko viđaju. Studentica je s kolegama s Ekonomskog fakulteta u kući jednog od njih u Podstrani slavila izlazak generala Ante Gotovine i Mladena Markača na slobodu. U društvu su, osim nje i prijavljenog R. Š, bile još dvije djevojke i četvorica mladića.

Pilo se, bacale su se petarde, slavilo se, a u jednom trenutku djevojka je navodno otišla u sobu s R. Š., s kojim je bila u vezi. Što se tamo događalo i čime je tako zvjerski izrezana još je nepoznato. Navodno se sumnja u grlić razbijene boce, ali mladić osumnjičen za silovanje to opovrgava. Policija je privela i ispitala svu petoricu momaka koji su bili s njom u kući u Podstrani. Zadržali su R. Š., a ostalu četvoricu pustili kada su utvrdili da nisu sudjelovali u ozljeđivanju djevojke. Oni su zvali Hitnu pomoć kada su shvatili da je nešto krenulo po zlu. Svi su bili pod utjecajem alkohola. Sva petorica mladića inače su i prijatelji na Facebooku, gdje R. Š. za sebe navodi da trenira borilačke sportove.

>>Studentica zvjerski silovana, privedena petorica kolega

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije