Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADOBIO TEŠKE OZLJEDE

Užas u Solinu: Muškarac nožem ranio kolegu na radnom mjestu

Solin: U servisu željeznice sukobila su se dva radnika
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/2
13.10.2023.
u 14:50

​Policija je izvijestila da se incident dogodio oko 11.40 sati u prostorijama poduzeća u Solinu

Radnik kojega je u petak nešto prije podneva u solinskoj tvrtki Servis željezničkih vozila nožem ozlijedio kolega zadržan je u KBC- u Split, stabilno je i izvan životne opasnosti, doznaje se u splitskoj bolnici nakon što je policija izvijestila o sukobu o kojem se provodi očevid. 

Radnik je u napadu zadobio teže ozljede jetara i glave, u jedinici je intenzivnog liječenja, stabilno je i izvan životne opasnosti, doznaje se u splitskom KBC-u.

​Policija je izvijestila da se incident dogodio oko 11.40 sati u prostorijama poduzeća u Solinu, ​gdje je došlo do sukoba u kojemu je muškarac zadobio ozljedu nanesenu oštrim predmetom nakon čega je prevezen u bolnicu radi pružanja liječničke pomoći.

​"Na mjestu događaja obavlja se očevid te je u tijeku utvrđivanje svih okolnosti događaja​", rekla je Sanja Nazlić iz splitske policije.​ Neslužbeno se doznaje da je do incidenta došlo nakon što je prvo izbio verbalni, a potom i fizički sukob između dvojice radnika.

VIDEO Napad u Francuskoj

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije