Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Podravini
Povratak na članak

Užas na cesti: Pao s motocikla pa na njega naletio automobil

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće uhićen je 28-godišnji vozač

Komentari 14

Avatar Tračalo
Tračalo
09:18 03.06.2019.

Redovita je pojava da na selu djeca voze sve bez položene dozvole. Najprije po livadi i dvorištu onda izađe na cestu i tras

VL
TO
tomas
10:12 03.06.2019.

Najgore je prosao vozac Golfa,on ce to cjeli svoj zivot "nositi na dusi",a ovaj sto je apsolutno kriv,on na ovom svjetu vise nece odgovarati.

VL
DU
Deleted user
14:52 03.06.2019.

Znam ja žensku koja vozi sebe i svoje troje djece bez vozačkog. Uhvate je, plati globu i opet po starom. Ta globa je neki smješni iznos. Meni neka oduzmu vozačku i vozim pa me uhvate masno ću platiti zbog vožnje kada mi je vozačka oduzeta. Kako natjerati neke da polože vozački i voze se po propisu?

VL
CA
caddy01
12:24 03.06.2019.

Žao mi je dečka,ali neregistriran i bez položenog ispita nema u pravilu šta raditi na prometnici,tako da je sam kriv u pravilu!

VL
HR
hr76
18:40 03.06.2019.

Mijenjajmo zakone! Nesreće ne bi bilo da poginuli (pokoj mu duši) nije bez položenog ispita za motor vozio neregistrirani motor na javnoj prometnici. On nije smio biti na toj cesti, i zato pustite vozača Mercedesa na slobodu, čovjek nije kriv! Ali da ukinemo ovakve gluposti podijeljene odgovornosti nam treba referendum izgleda.

VL
PO
podgomiline
08:17 05.06.2019.

po zakonima i globama je jeftinije voziti nego polagati vozački ispit.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.