Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kazneno prijavljen

Uz prijetnje iznudio nekoliko desetaka tisuća kuna

pare
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
17.03.2016.
u 13:52

Otočanin je 51-godišnjaku prijetio da će oštetiti prostorije njegova trgovačkog obrta

Nakon provedenoga kriminalističkog istraživanja policija je utvrdila kako je 43-godišnjak iz Otoka počinio kazneno djelo iznude.

Kako navode iz policije, on je putem mobitela nekoliko puta, tijekom ožujka 2016. godine, od 51-godišnjaka iz Slakovaca, zatražio novčani iznos od više desetaka tisuća kuna, uz prijetnju da će, ukoliko novac ne preda, oštetiti prostorije njegova trgovačkog obrta.

Protiv 43-godišnjaka podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru.

>> Državljanin Srbije od Zadranke pokušao iznuditi više od 100.000 kuna

Ključne riječi

Komentara 1

MX
Mister X
18:59 17.03.2016.

Uz prijetnje iznudio nekoliko desetaka tisuća kuna a koliko mu je zaista bio taj isti dužan milona nula izvještaja kao i obično zna se naši poslovi !!!! I naša logika i pošteni dečki novinari !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije