Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komemoracija za komodora Ivicu Tolića
Povratak na članak

Napustio nas je veliki domoljub, vrhunski vojnik i dobar čovjek koji je iznad svega volio Hrvatsku

"Imotski krš, drača i vrisak iznjedrili su hrvatskog ratnika, ponosnog i odanog domoljuba, poštenog i karakternog čovjeka intelektualca. Dragi Ivica, hvala ti što si nas uvijek činio boljima", kazao je prvi ratni zapovjednik Treće imotske bojne 4. gardijske brigade general-bojnik Slaven Zdilar.

Komentari 3

DU
Deleted user
18:07 03.09.2019.

Koje su zasluge za Domovinu Miranda Mrsića,Milanovića,Bandića,Mamića,Pupovca,Opačićke,Marasa,Bauka.....Komodore počivaj u miru Božjem u zemlji za koju si krvario u Domovinskom ratu.

VL
BB
Bruno_Bear1
17:15 03.09.2019.

Tužno je kad nam odlaze velikani, domoljubi. Bio je velikan u životu i otaišao kao velikan poput generala Praljka. Bagra izdajnička, komunjarska , kukavička nije sposobna završiti svoj parazitski život, život gnjida.

VL
PO
pozornik66
17:13 03.09.2019.

Počivao u miru gospodnjem ✝️

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.